gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2019 7 hours ago, cigaret13 said: Φτάσε κι εσύ τα 52 φίλτατε Γιώργο, παντρεμένος 22-23 χρόνια (με την ίδια γυναίκα...) και μετά έλα να μου πεις για κούκου και σούξου μούξου........ Όσο για το φυσικό, τι είναι αυτό; Θα τη σηκωνω ψηλα τη σημαια! Εδω στην Κρητη εχει αααλλο κλιμα. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2019 7 minutes ago, gkourmoul1 said: Θα τη σηκωνω ψηλα τη σημαια! Την λευκή σημαία? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2019 φίλος, δε μιλάμε για σημαίες.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2019 35 minutes ago, fusiongtr said: Την λευκή σημαία? Ο,τι χρωμα διαλεξει η γυναικα μου... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2019 Ρε μου 'χετε διαλυσει το θεμα μου με τα οιστρολογικα σας! 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2020 Έγραψα ένα κλιπ με τον dsl, χρησιμοποιώντας το emulated output και αποσυνδέοντας το ηχείο ώστε να είμαι silent. Πρώτη φορά το κάνω σε αυτόν και ειδικά στα καθαρά είμαι ικανοποιημένος. Έχει λίγο θόρυβο (ένα μόνιμο φύσημα), και διαφορετική αίσθηση από τον HT1R, γενικότερα. Ίσως κάπως πιο βινταζ αίσθηση. Δεν ξέρω εάν θα τον χρησιμοποιούσα σε παραγωγή μουσικής (για το emulated output μιλώ). Θα του κάνω κι άλλα τεστ. 1ο δωδεκάμετρο παίζω στο καθαρό κανάλι με τέρμα gain. Στα υπόλοιπα παίζω με το βρώμικο κανάλι ανεβάζοντας σταδιακά το gain. Παίζω με les paul και alnico 2 PAF. Δεν χρησιμοποιώ κανένα πετάλι. Το eq είναι πάνω κάτω όλα στη μέση. Οι χορδές περσινές... Your browser does not support the HTML5 audio tag dsl5cr test.mp3 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2020 καλό είναι 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2020 Με tele θα εχει μπολικο twang. Αρκετα bright ενισχυτης και ειναι κατι που το εκτιμω. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2020 Just now, gkourmoul1 said: Με tele θα εχει μπολικο twang. Αρκετα bright ενισχυτης και ειναι κατι που το εκτιμω. είναι πολύ μπραιτ όντως. Αλλά με λπ είναι μανούλα. Τρέμουν οι οδοντίατροι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2020 Ωραίο αποτέλεσμα. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με τους λαμπάτους,αλλά απ'όσο διάβασα καλό είναι να μην δουλεύει με το μεγάφωνο εκτός. Δεν ξέρω αν είμαι λάθος,αλλά έτσι το κατάλαβα. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση