Holystone Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2018 Καλησπερα, Λακωνικος θα ειμαι καθως ειμαι σε διαδικασια partcaster απο σωμα squier και λοιπα ηλεκτρικα κτλ, και θελω να αντικαταστησω το υπαρχον neck με ενα Genuine Fender neck. Μετρημενες οι διαστασεις και ταιριαζουν (οπως γραφουν στα χαρτια) στο neck heel. Οι λεπτομερειες: 1. Θα ηθελα να ειναι αυθεντικο Genuine Fender μανικι. 2. Θα αποφυγω αγορες απο εξωτερικο aka stratosphere κτλ, για ευνοητους λογους δασμων/ μεταφορικων 3. Εδω Ελλαδα, αυθεντικα parts Fender ποιος φερνει; Στο site της Fender γραφει ως μονο dealer τον Νακα, αλλα δεν φαινεται στο site να εχει parts. 4. :-X :-[ Μιας και βλεπω οτι κανει ο Νακας.....εμ.. δοσεις, σκεφτομουν μηπως ετσι μπορουσα να αγορασω πιο ευκολα (μερες τετοιες...) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Arct Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2018 Γιατί δεν παίρνεις τηλ στο Νάκα ή ακομα καλύτερα δεν περνάς απο κει μια βόλτα. Την τελευταία κιθάρα μου απο εκει την αγόρασα και τα παιδιά στο τμήμα ηταν πολυ εντάξει. Μιλάω για της Αθήνας. Αν δεν βρεις άκρη ρωτά μια και σε thomann, οταν ηθελα να βρω πληροφορίες για κατι locking κλειδιά τους τα είχα πρήξει λιγο και παρόλα αυτά με είχαν κατατοπίσει.. Άργησαν λιγο στην απάντηση αλλα ολα οκ μετα. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Εδω Ελλαδα, αυθεντικα parts Fender ποιος φερνει; Κανεις. Aν θες μπρατσα θα βρεις στην ΕΕ,οσο ειναι ακομα στην ΕΕ,εδω https://www.andertons.co.uk/fender-stratocaster-neck-with-maple-fretboard www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Καλησπερα, Λακωνικος θα ειμαι καθως ειμαι σε διαδικασια partcaster απο σωμα squier και λοιπα ηλεκτρικα κτλ, και θελω να αντικαταστησω το υπαρχον neck με ενα Genuine Fender neck. Μετρημενες οι διαστασεις και ταιριαζουν (οπως γραφουν στα χαρτια) στο neck heel. Οι λεπτομερειες: 1. Θα ηθελα να ειναι αυθεντικο Genuine Fender μανικι. 2. Θα αποφυγω αγορες απο εξωτερικο aka stratosphere κτλ, για ευνοητους λογους δασμων/ μεταφορικων 3. Εδω Ελλαδα, αυθεντικα parts Fender ποιος φερνει; Στο site της Fender γραφει ως μονο dealer τον Νακα, αλλα δεν φαινεται στο site να εχει parts. 4. :-X :-[ Μιας και βλεπω οτι κανει ο Νακας.....εμ.. δοσεις, σκεφτομουν μηπως ετσι μπορουσα να αγορασω πιο ευκολα (μερες τετοιες...) Σόρρυ για το οφτοπικ σχόλιο αλλα ένα αυθεντικό φεντερ μανίκι κοστίζει πάρα πολλά και ίσως να ειναι σπατάλη για τέτοιο προτζεκτ. Δηλαδή γιατί ίνα δώσεις 200+++ ευρω μόνο για το μπράτσο, εφοσον μπορείς να πάρεις από αλλού κάτι πρακτικα και εικαστικά ιδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Σόρρυ για το οφτοπικ σχόλιο αλλα ένα αυθεντικό φεντερ μανίκι κοστίζει πάρα πολλά και ίσως να ειναι σπατάλη για τέτοιο προτζεκτ. Δηλαδή γιατί ίνα δώσεις 200+++ ευρω μόνο για το μπράτσο, εφοσον μπορείς να πάρεις από αλλού κάτι πρακτικα και εικαστικά ιδιο; Θα συμφωνησω - μιλαμε για 250-300 ευρω για ενα MIM μανικι, και τα διπλασια για τα μανικια που φορανε οι american σειρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Συνμφωνώ με τους προλαλήσαντες.Στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να βρεις αυθεντικά μπρατσα fender.Ίσως αν πηγαινες σε κάτι μεταχειρισμενο.Έτσι κι'αλλιώς και το σώμα σου μεταχειρισμένο θα είναι.Για αρχή βαλε μια αγγελία ζήτησης αν δεν το έχεις κάνει ήδη.Πάντως άμα ρωτησεις σε μαγαζιά δεν νομίζω να βγάλεις άκρη.Θα σου πουνε μονο με παραγγελία αλλά και παλι δύσκολο.Ειδικά για parts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Έτσι κι'αλλιώς και το σώμα σου μεταχειρισμένο θα είναι.Για αρχή βαλε μια αγγελία ζήτησης αν δεν το έχεις κάνει ήδη.Πάντως άμα ρωτησεις σε μαγαζιά... Με πυρήνα αυτό , θυμήθηκα ότι κατά καιρούς σε μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας, πετύχαινα μεταχειρισμένα .... Το οποίο μου θύμησε ότι έχω κάνει ακριβώς αυτό που ζητά ο OP . Με μεταχειρισμένα υλικά ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2018 Με πυρήνα αυτό , θυμήθηκα ότι κατά καιρούς σε μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας, πετύχαινα μεταχειρισμένα .... Το οποίο μου θύμησε ότι έχω κάνει ακριβώς αυτό που ζητά ο OP . Με μεταχειρισμένα υλικά ;) Εγω την τελευταία φορα που πήγα σε τέτοιο μαγαζί λέω μήπως υπάρχουν parts για telecaster;Βεβαίως μου λέει ο κύριος όχι της fender όμως και τελικά μου έφερε μια έτοιμη tele που δεν ηταν fender και λεει α νάτην.Μετά εξήγησα λίγο παραπάνω και λεει μονο με παραγγελία.Γίνονται όμως μόνο με παραγγελία τέτοιες αγορές;Εγώ που ξέρω τι θα μου φέρει ; Άμα δεν το δοκιμάσεις το μπράτσο δύσκολα τα πράγματα.Συν ό,τι η ηλεκτρικές κιθαρες βέβαια δεν ήταν και η ειδικότητα του συγκεκριμενου μαγαζιού.Καλύτερα ebay για μπράτσο ή με καμια αγγελία ζήτησης όπως είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2018 ... έχω κάνει ακριβώς αυτό που ζητά ο OP . Με μεταχειρισμένα υλικά ... εννοώντας ότι : Σιγά σιγά χωρίς να το έχω σκοπό (από ανακατεμένα projects) μάζεψα original parts και στο τέλος προέκυψε ολόκληρη κιθάρα Fender Strat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, μάλλον θα πάω για part και ας μην είναι fender Thanx ;) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση