Superfunk Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Εγω πολυ σας αγαπω σας εκτιμω βαθεως για αυτο πηρα τα θαρρετα και σας μιλω ευθεως Δεν εχει αξια φιλοι μου στο δικτυο να τα σπατε και σας προτεινω συντομα να βγειτε εξω να φατε Θα δειτε οτι απο κοντα και πανω απο σουβλακια σιγουρα εσεις θα γινετε τα πρωτα φιλαρακια Ναι οντως ειν' αριστερος Κομμουνιστης χαμενος με την πραγματικοτητα τελειως μαλλωμενος Ο Cos Dr ο φιλος μου μα ειναι και αστερι και κουβαλα χρυση καρδια και απλοχερα προσφερει Και ο Trolley ειναι υπεροχος σοφος και διαβασμενος ναι ειναι λιγακι εκκεντρικος αλλα δεν εχει μενος Εχει ηθικη ακεραια Μυαλο σωστο διαμαντι και χαρακτηρα υπεροχο σαν τη φωνη του Δαντη Για αυτο σας λεΓω φιλοι μου πως πρεπει να τα βρειτε γιατι η ζωη ειναι μικρη με μισος για να ζειτε ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Καλόμαθαν οι μουσικοί στους υπολογιστάδες και βγαίνουνε στο ίντερνετ να κάνουνε καυγάδες. Ξεχάσαν οι αχάριστοι που ως το ενενήντα τους φεύγαν όλα τα λεφτά μέναν με τρεις και εξήντα, γιατί τα τότε τα ΠιΣι ήταν αργά βαπόρια και μόνο midi έπαιζαν και αυτό με χίλια ζόρια. Εικονικά συνθ και εφέ δεν ήταν ούτε ιδέα και αν ήθελες να ηχογραφείς μόνος ή με παρέα έχωνες πεντοχίλιαρα σα να ταν πετσετάκια να πάρεις τα απαραίτητα και λίγα εξτραδάκια. Κονσόλα hardware ήθελες με μπόλικα κανάλια και αν δεν ήσουν πλούσιος σου έτρεχαν τα σάλια σαν έβλεπες στουντιακές καλόηχες κονσόλες με δυνατό εκουαλάιζερ, και όχι σαν της φόλες που καταντούσες να έπαιρνες αν δεν ήσουν Ωνάσης. Γιατί τις AMEK και τις SSL με τι μισθό να φτάσεις; Και αν πεις και για τα audio τα ποθητά κανάλια εκεί μανούλες έκλαιγαν με του ADAT τα χάλια γιατί τα αναλογικά πλυντήρια θυμίζαν και όσα ήταν προσιτά τον ήχο τον ξεσκίζαν και με ταινία πολύ λεπτή με ήχο γάμησέ τα, ή με ADAT που μάσαγε συνέχεια την κασέτα βολεύονταν οι μουσικοί που δεν είχαν το budget. Και έψαχναν να γράψουνε με προσιτά audio gadget και για να γράψουνε τα synth ρακ παίρναν τρία τρία ρακιέρες εστοιβάζανε μεγάλες σαν ψυγεία Για τα εφέ των καναλιών το ίδιο απαιτούσαν και καταντούσαν άποροι στο δρόμο επαιτούσαν Όμως σαν ήλιος το πρωί Μπιλ Γκέιτς ενεφάνει Μαζί με τον Στήβι τον Τζόμπς το μέγιστο αλάνι και λύση στα προβλήματα τα μέγιστα του κόστους δώσανε μια και καλή με το λειτουργικό τους Και φτάσαμε στο σήμερα στο δύο δεκαοχτώ Σε ένα κομπιούτερ να'χουμε κανάλια εκατό και πάρε αβέρτα και εφέ και πάρε και συνθάκια και γράφε ως τη συντέλεια ωραία κομματάκια τι θέλει το αγόρι μου κονσόλα σαν της ΝΑΣΑ; με δέκα εκουαλάιζερ και automation; μάλιστα πάρτη να όλη εικονική και floating point σήμα με δυναμική περιοχή μεγάλη σαν πισίνα κονσόλες, πολυκάναλα δυναμικά, συνθάκια όλα τα εξομοίωσαν μες τα κομπιουτεράκια και πλέον είμαστε κομπλέ και έχουμε απ’ όλα μπορούμε πια να γράψουμε ρυθμούς, φωνές και σόλα. Μα αντί να 'μαστε ολημερίς μπροστά απ την οθόνη και σα γραμμή παραγωγής ο δίσκος να τελειώνει εμείς όλη μέρα ίντερνετ σφαζόμαστε στα φόρα αν το κιουμπέις ειν πιο καλό ή το δωρεάν το σόναρ. Καλά λοιπόν να πάθουμε αν γίνει μέγα θάμα και γίνει ήλιου έκλαμψη και πάνε όλα αντάμα και μείνουμε με του Έντισον τον κέρινο εγγραφέα. Tότε θα καταλάβουμε πως όλα τα DAW είναι ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Eγω παιδία για να γράψω μουσική στο σπίτι, αμα δεν έχω το ΚΑΛΥΤΕΡΟ MAC που υπάρχει, δεν ασχολούμαι καθόλου. Γι αυτό και δεν γράφω. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Eγω παιδία για να γράψω μουσική στο σπίτι, αμα δεν έχω το ΚΑΛΥΤΕΡΟ MAC που υπάρχει, δεν ασχολούμαι καθόλου. Γι αυτό και δεν γράφω. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χχαχαχχαχαχχαχαααα...πάλι βλακεία είπες....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Τον φιλο Μανο ακουσατε τα λεει ΠΟΛΥ ωραια με απτα επιχειρηματα και points πολυ σπουδαια Αλλα μυαλο δεν βαζετε και συνεχως τα σπατε αμ σας αξιζει ο ΣΥΡΙΖΑ ετσι οπως το πατε Να φερει GREXIT και δραχμη νομισμα πετσετακι και εσεις 8 track να ψαχνετε εις το Μοναστηρακι Διαδυκτιο να μην εχετε μοναχα περιστερια και virtual drums να παιζετε σε ταπερ με τα χερια Κονσερβοκουτια να'εχετε αντι για pads & midia αφου χωρις ηλεΧτρικο θα παιζετε ΑΡΚΕΝΤΙΑ ;D Ετσι μονο θα μαθετε αλληλους να αγαπατε και για τα MAC & τα PC ομορφα να μιλατε www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Πριν ενα μήνα είχε έρθει σπίτι ένας φίλος γιατί είχαμε κανονίσει να γράψουμε κάτι, έτσι για τον χαβαλε με καφεδάκι. Ειπαμε τα νέα μας και είπαμε να ανοιξουμε τον υπολογιστή. Μολις βλέπει αυτό το στρογγυλό που γυρίζει γυρω γύρω κάτω από τα μπλέ παράθυρα, ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΠΑΝΩ. - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟμου λέει? Θα γράψουμε μουσική ΕΔΩ για να εγκλωβιστούμε στον κυκεώνα των ΚΩΜΙΚΩΝ WINDOWS? Και σηκώθηκε κι έφυγε....................................................................................... χαχαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzombie Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Εγω παλι λεω οτι είστε όλοι για δέσιμο!!!Αγαπες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 ... spoiler alert ... Μέχρι τούδε Ανασκόπησις... απόδοση αν επακολουθήσει χαμός μεταξύ cos_dr και trolley : ΤΑΜΕΙΟ! απόδοση αν επακολουθήσει χαμός γενικά στο forum : ΚΟΥΒΑΣ! απόδοση αν απειλήσει με αποχώρηση ο trolley : ΤΑΜΕΙΟ! απόδοση αν απειλήσει με αποχώρηση ο cor_dr : ΚΟΥΒΑΣ! απόδοση αν τελικά παρέμβει ο yameth από Γερμανία : ΚΟΥΒΑΣ! απόδοση αν ακολουθήσει σκυλοκαυγάς PC και Mac : ΤΑΜΕΙΟ! απόδοση αν παρέμβει ο superfunk υπέρ του Sonar : ΤΑΜΕΙΟ! απόδοση αν οι πιο πολλοί υποστηρίξουν cor_dr : ΤΑΜΕΙΟ! απόδοση αν οι πιο πολλοί υποστηρίξουν trolley : ΚΟΥΒΑΣ! --- ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ --- απόδοση αν το θέμα περάσει τα 100 post : 3 προς 1 απόδοση αν το θέμα περάσει τα 200 post : 8 προς 1 απόδοση αν το θέμα περάσει τα 300 post : 20 προς 1 απόδοση αν μετά με διαγράψουν από noiz λόγω του post : 15 προς 1 --- ΝΕΑ BETS --- απόδοση αν ο superfunk ποστάρει κι άλλο ποιηματάκι : 1,5 προς 1 απόδοση αν τελικά ο Jazzombie αγοράσει Macintosh : 3 προς 1 απόδοση αν ο Jazzombie είναι τελικά zombie : 50 προς 1 απόδοση αν ο cos_dr και o trolley τσακωθούν σε άλλο topic : 1,5 προς 1 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2018 Εγω παλι λεω οτι είστε όλοι για δέσιμο!!!Αγαπες.. αυτοί όλοι παληκάρι μου να για καταλάβεις....περνιούνται για μουζικάντιδοι... και κοπανάνε όλο κάτι ι-στρουμεντάλε... (και μεις πλερώνουμε τς στιχουργοί για δυό γραμμούλες...) >:( με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzombie Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2018 απόδοση αν τελικά ο Jazzombie αγοράσει Macintosh : 3 προς 1 απόδοση αν ο Jazzombie είναι τελικά zombie : 50 προς 1 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Τελικά αγόρασα Mac τον περιμένω σήμερα... Δεν είμαι ζόμπι αλλά αν γίνει ποτέ zombie apocalypse θα σώσω την ανθρωπότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση