Konstantis Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Γεια σας!Ειμαι επαγελματιασ πληκτρας και αγορασα το Extreme με την Moss επιπλεον!Ψαχνω ηχους λαικους για την Moss!αν καποιος την εχει μπορει να μου στελει και γενικα λαικους ηχους και οχι μονο για την Moss! Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Βρες το προγραμμα που κανει μετατροπη τους ηχους της moss απο trinity v3 σε triton extreme και θα σου στειλω να δοκιμασεις :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Saitek Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Και εγώ ψάχνω λαικούς ήχους για το triton extreme παιδιά !! Δεν έχω την moss όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ChRiS82 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Τι ακριβώς είναι η Moss :?: http://chris82.co.nr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KONNECTORAS Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ TRINITY. ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΜ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΥΔΙΑ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Η MOSS ειναι μια καρτα η οποια εγκαθίσταται στο εσωτερικό οποιουδήποτε TRITON (εκτος του Le και ΤR) η KARMA. Απαντάται και στο trinity αλλα ειναι διαφορετικη. Για να μην μπω σε πολλες λεπτομερειες και κουρασω αναγνωστες λιγότερο μυημένους θα πω το ακολουθο. Μετατρεπει το triton στα all time classic Z1 και prophecy. Chris82 απο οτι βλεπω επειδη μάλλον εχουμε τα ιδια γούστα σε ρεπερτόριο αν έχεις κάποιο triton (oxi le και tr) βαλτην οπωσδήποτε. Δεν θα απογοητευτείς Φιλικα Νικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ChRiS82 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 Φίλτατε Νίκο έχω το TR (4 μήνες τώρα).Δεν ξέρεις πόσο λιγουρεύομαι το Extreme αλλά βολέυτικα αρκετά φτιάχνοντας δικούς μου ήχους στο TR και πήρα και το CZ101 και έχω καλυφτεί. Προς το παρόν το "κλαίω" και φτιάχνομαι πολύ ;) Ο φίλος μου παράγγειλέ το Extreme σε τιμή 1800€ (καινούργιο πάντα).δεν ξέρω απο τιμές στην MOSS και ακόμα περισσότερο απο δείγματα (πηγές που θα βρούμε). Φιλικά πάντα Χρήστος. http://chris82.co.nr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση