Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, Παιγμένο με το αυτί και με διαφορές από το αρχικό κομμάτι Σε μια οκτάβα έχω και ένα synth να παίζει μαζί με το πιάνο Ελπίζω να σας αρέσει αυτή η πρώτη μου προσπάθεια. Επίσης πρόσθεσα μια δικιά μου σύντομη μελωδία σε μια προσπάθεια ενορχήστρωσης με κάποια free vst από το Ableton live 9 lite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2018 Πολύ ωραία η διασκευή. Και το σύντομο καλό. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2018 Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και μιας και βλέπω ότι παίζεις πλήκτρα,μπας και ξέρεις κάποιο καλό free vst ή έστω φθηνό για όργανα κλασσικής μουσικής(τα βιολιά κλπ που έχω είναι πσιλό απαράδεκτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2018 Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και μιας και βλέπω ότι παίζεις πλήκτρα,μπας και ξέρεις κάποιο καλό free vst ή έστω φθηνό για όργανα κλασσικής μουσικής(τα βιολιά κλπ που έχω είναι πσιλό απαράδεκτα) υπάρχει αυτό που είναι σχετικά καλό, το χρησιμοποιούσα παλιά, σίγουρα καλύτερο από αυτά που έχεις και εδώ βλέπω πως το δίνουν πλέον free αρκει να τους κάνεις ένα like. http://theproducersplug.com/product/edirol-orchestral-vst-free-download/ Τσέκαρε λίγο το link πάντων, νομίζω είναι legit, μην είναι κανά σπάμ και βρεθούν τα δεδομένα σου διαθέσιμα στους ΑΔΗΦΑΓΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ που δυναστεύουν τον ΠΛΑΝΗΤΗ και τους ΛΑΟΥΣ. λολ Δεν νομίζω. Πιστεύω θα σου αρέσει για αρχή. Και με λιγο tweaking με εφφέ μπορείς να βγάλεις αξιοπρεπές ορχηστρικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα άμα κάνεις ένα google search μπορεί να βρείς και άλλα free όπως και αν κατεβάσεις τα free της NI μέσω του free kontakt player, έχει μερικά καλά στο world section. Aπο εκεί και πέρα, για καλά όργανα vst, πρέπει να πληρώσεις δυστυχώς. Αλλά όπως είπα και με τέτοια και λίγο μεράκι, κάτι καλό μπορεί να βγει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2018 υπάρχει αυτό που είναι σχετικά καλό, το χρησιμοποιούσα παλιά, σίγουρα καλύτερο από αυτά που έχεις και εδώ βλέπω πως το δίνουν πλέον free αρκει να τους κάνεις ένα like. http://theproducersplug.com/product/edirol-orchestral-vst-free-download/ Τσέκαρε λίγο το link πάντων, νομίζω είναι legit, μην είναι κανά σπάμ και βρεθούν τα δεδομένα σου διαθέσιμα στους ΑΔΗΦΑΓΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ που δυναστεύουν τον ΠΛΑΝΗΤΗ και τους ΛΑΟΥΣ. λολ Δεν νομίζω. Πιστεύω θα σου αρέσει για αρχή. Και με λιγο tweaking με εφφέ μπορείς να βγάλεις αξιοπρεπές ορχηστρικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα άμα κάνεις ένα google search μπορεί να βρείς και άλλα free όπως και αν κατεβάσεις τα free της NI μέσω του free kontakt player, έχει μερικά καλά στο world section. Aπο εκεί και πέρα, για καλά όργανα vst, πρέπει να πληρώσεις δυστυχώς. Αλλά όπως είπα και με τέτοια και λίγο μεράκι, κάτι καλό μπορεί να βγει. Σε ευχαριστώ πολύ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση