Lost_Highway Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Ας αρχίσουμε να απαντάμε κιόλας: Μπασάκι καλό: Παιδια παιζει πουθενα κανα φθηνο; Τι μέγεθος το θες; 8) Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Το οτι ο φιλος προτιμησε να μου απαντησει μεσω pm ηταν προσωπικη του βουληση και ενεργεια' date='εγω δεν εγραψα πουθενα ''παρακαλω μονο pm'' ενα αυτο,δευτερον αν ειστε ανιδεοι (λεγοντας ακαταληπτη) προβλημα σας, υπαρχουν και σοβαροι εδω μεσα που απαντανε αυστοχα, τριτον και τελειωνω, το ειπα και πριν, οτι το χιομορ μερικων ειναι πολυ κακης ποιοτητας ομως.[/quote'] Ήδη λυπάμαι που προσπάθησα να βοηθήσω :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Εγω να δεις ποσο λυπαμαι που εκανα ενα θεμα και περιμενα απο τις απαντησεις να παρω απαντησεις, οχι .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Ωραίο σύστημα. Ποστάρουμε μία ακατάληπτη ερώτηση και συνεννοούμαστε μέσω πμ. Αρχίζω: Μπασάκι καλό: Παιδια παιζει πουθενα κανα φθηνο; Μην τολμήσετε να με ρωτήσετε λεπτομέρειες' date=' ούτε πολλά πολλά αστειάκεια γιατί δεν είμαι εδώ για να χάνω την ώρα μου. Μόνο πμ. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Ώρες γραφείου.[/quote'] Το οτι ο φιλος προτιμησε να μου απαντησει μεσω pm ηταν προσωπικη του βουληση και ενεργεια,εγω δεν εγραψα πουθενα ''παρακαλω μονο pm'' ενα αυτο,δευτερον αν ειστε ανιδεοι (λεγοντας ακαταληπτη) προβλημα σας, υπαρχουν και σοβαροι εδω μεσα που απαντανε αυστοχα, τριτον και τελειωνω, το ειπα και πριν, οτι το χιομορ μερικων ειναι πολυ κακης ποιοτητας ομως. ΟΚ. Συγνώμη για την ενόχληση. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Εγω να δεις ποσο λυπαμαι που εκανα ενα θεμα και περιμενα απο τις απαντησεις να παρω απαντησεις' date=' οχι ....[/quote'] Εντάξει βρε αγορίνα, better luck next time! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Πολυ θεμα το καναμε ομως βρε παιδια. Ενταξει φτανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Ας αρχίσουμε να απαντάμε κιόλας: Μπασάκι καλό: Παιδια παιζει πουθενα κανα φθηνο; Τι μέγεθος το θες; 8) Lost_Highway, Θέλεις να παίξουμε το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων? Θα απαντάω με ΝΑΙ/ΟΧΙ και εσύ θα βρείς ποιό μπάσο σκέφτομαι. Πάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Καλά, εγώ το πήγαινα πιο σουρεάλ το πράγμα... :roll: Γαμώτο, είμαι άσχετος με μπάσα (ξέρω 3-4 μόνο :oops: 8O ), ειδάλλως είμαι μέσα. edit: Απ' την άλλη σκέφτομαι "ΟΚ, είπε μια παπαριά ο Φελίπε, ας μη συνεχίσουμε και το κάνουμε κώλο το θέμα" Πάει γέρασα... :cry: Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Ε ρε ενας SF που μας χρειαζεται τωρα,ετσι? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Ε ρε ενας SF που μας χρειαζεται τωρα' date='ετσι? :lol:[/quote'] Ελα βρε συ,στους ηλιθιους δειχνουμε κατανοηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση