iliasaek Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Χαίρεται! Ψάχνω power supply για pedaltrain που φιλοξενεί τα παρακάτω πετάλια 6 πετάλια με είσοδο 9v dc 1 πετάλι με είσοδο 12v dc και τουλάχιστον 380mA ρεύμα (nova drive) 1 πετάλι με είσοδο 9v ac (digitech whammy) Σκέφτομαι το CIOKS AC10.. Άλλες προτάσεις; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Η τελευταία σειρά CS της Truetone (πρώην Visual Sound) είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει σε power supply τα τελευταία χρόνια. Τόσο σε ποιότητα όσο και σε σχέση ποιότητας-τιμής. Εχω το CS6 στη Pedaltrain nano, και ζαχαρώνω και το πιο μεγάλο to CS7 (https://www.thomann.de/gr/truetone_1_spot_pro_cs7.htm ), για την Pedaltrain Jr μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasaek Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ Tamtam, θα τα τσεκάρω! Βλέπω πως από αυτή τη σειρά, ac δίνει μόνο το CS12! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ Tamtam, θα τα τσεκάρω! Βλέπω πως από αυτή τη σειρά, ac δίνει μόνο το CS12! Λογικά για κάτι τέτοιο θα πήγαινες με 10 πετάλια (και το ένα μάλιστα ενεργοβόρο). Από την άλλη, δεν ξέρω αν και το CS7 του έχει κάποιον αντάπτορα που να σε βολεύει... Edit: Δεν έχει... Η τιμή τους είναι σχεδόν ίδια πάντως, του Cioks ΑC 10 και του Truetone CS12. Εξαρτάται τι θέλεις περισσότερο - αν έχεις δηλ. περισσότερα από 1 πετάλια με AC τροφοδοσία. Προσωπικά, πιο ευέλικτο λειτουργικά μου φαίνεται το Truetone . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasaek Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2018 Φίλε Tamtam, το βιντεάκι που πόσταρες με έψησε άπειρα! Τσίμπησα μπαμ το CS12 από Καγμάκη (σε τιμή Θωμά), συναρμολόγησα τα φωτεινά παιχνιδάκια μου :) και.. Respect! Ήχος κρύσταλλο και στις παύσεις..άκρα του τάφου σιωπή! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση