Giannis2429 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Καλημέρα. Καινούριος στον χώρο του ableton και το δοκιμάζω πριν την αγορά του. Δεν μπορώ με τίποτα να βρω τα εγκατεστημένα plugin που έχω στο pc μου. Έχω τα fabfilter L και q και το vintageverb από valhalla. Πως θα τα περάσω στο live10 ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2018 Καλημέρα. Καινούριος στον χώρο του ableton και το δοκιμάζω πριν την αγορά του. Δεν μπορώ με τίποτα να βρω τα εγκατεστημένα plugin που έχω στο pc μου. Έχω τα fabfilter L και q και το vintageverb από valhalla. Πως θα τα περάσω στο live10 ξέρει κανείς; Δες αυτό και ακολούθησε τις οδηγίες https://www.waves.com/support/how-to-find-your-plugins-in-ableton-live Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsigkrelis Giorgos Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2018 η έκδοση 10 του Ableton αναγνωρίζει μόνο τα plugins που είναι αρχιτεκτονικής x64 οπότε κάνεις εγκατάσταση τις x64 εκδόσεις τους ή χρησιμοποιείς το jBridge (for Windows). Ελπίζω να σε βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση