Προς το περιεχόμενο

Gibson Les Paul Replica

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τουλάχιστον δεν ειναι IKEA...  ;D

Δεν πειράζει να είναι ΙΚΕΑ, αρκεί να είναι μαχόγκανυ. 8)

Γιατι ειστε σιγουροι οτι ειναι μαχογκανυ αυτες που αγοραζετε;;;;

Άμα τις βάλεις στον ενισχυτή, και δώσεις γκάζι τέρμα, θα καταλάβεις αμέσως αν είναι μαχόγκανυ. 8)

Αν είναι καλή για METAL τέλως.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 94
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Έτσι για να γίνει λίγο μπάχαλο: το καλύτερο ξύλο για metal είναι το alder!  8)

Για να μαθαίνουν οι νέοι ...

https://www.noiz.gr/index.php?topic=1795.0

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Πηρα βαρΓιο μαχογκανυ

στο μεταλ να σολαρω

μηπως καλυτερα επρεπε

κινεζικο να παρω?

Στη Κινα ακουω φτιανουνε

μαχογκανυ ωραιο

ενα κομματι μοναχα

που φαινεται μοιραιο

Και αν του βαλεις γεφυρα

φτιαγμενη απο μπρουτζο

κιθαρα θα΄χεις στιβαρη

θα μοιαζει με τον Ντουζο

Με μπρατσο μονοκοματο

εγω θα το ταιριαξω

και ετσι στον ανταγωνισμο

την ΓΚΙΜΠΣΟΝ θα ταραξω

"ΑΧ κοιτα εδω τι παθαμε"

Ο Τζουsκεβιτς θα λεει

"απ'την βαρΓια την κινεζιά"

και γοερα θα κλαίει

"Μας εκλεισε το σπιτι μας

της Κίνας το καμάρι"

και στον πωπω μας εβαλε

τεραστιο παλαμαρι

Γι'αυτο σας λεΓω φιλοι μου

μαχογκανυ Σαγκάης

να προτιματε παντοτε

οπως οι Earth οι Iced

Με gain αλλα και καθαρα

πολυ ωραια παιζει

και αν περισεψει τιποτα

το κανεις και τραπεζι

;D ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δεν πειράζει να είναι ΙΚΕΑ, αρκεί να είναι μαχόγκανυ. 8)

Άμα τις βάλεις στον ενισχυτή, και δώσεις γκάζι τέρμα, θα καταλάβεις αμέσως αν είναι μαχόγκανυ. 8)

Έτσι για να γίνει λίγο μπάχαλο: το καλύτερο ξύλο για metal είναι το alder!  8)

images.jpg

Δεν ξέρω φίλε μου. Δεν έχω παίξει ποτέ live. Ούτε σε στουντιο την έχω πάει. Αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου! Πιο πολύ μ άρεσε ότι από αυτό το όργανο έβγαινε τόσο καλός ήχος. Συντονίζονται σχετικά καλά τα ξύλα!

article17645.w_l.jpg

"There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva

Νομίζω,  ασ' με διορθώσετε αν κάνω λάθος, κάποιοι θα ήθελαν να βγουν σε ένα Live παίζοντας μία Gibson, αλλά είπαμε οι καιροί δύσκολοι, οπότε ίσως θα πρέπει να βγουν με μία Epiphone, αλλά δεν το γουστάρουν αυτό......

Τότε εμφανίζεσαι εσύ, ο οποίος έχεις παίξει κορόνα γράμματα την υπόθεση τελωνείο (δηλ. θα μπορούσε να είχε μείνει η κιθάρα στο τελωνείο και να είχες χάσει τα χρήματα, ή θα έπρεπε να την εκτελωνίσεις με την αξία μιας Gibson άραγε?), δίνεις ένα κάρο λεφτά και την κάνεις καθώς πρέπει κιθάρα... Και ναι... παίζει νότες...ροκιές...μεταλιές ...μπλουζιές και ότι άλλο γουστάρεις!!!!

Εσύ λοιπόν έχεις σπαταλήσει περίπου ένα Χιλιάρικο και ο υποτιθέμενος φίλος που είπαμε παραπάνω ο οποίος δεν θέλει να βγει στο live και να γράφει η κιθάρα epiphone αλλά Gibson νομίζω  με 500-600 θα την πάρει, αρκεί όμως η κιθάρα: να είναι χαρτί εμφανισιακά, να παίζει άψογα (γιαυτό έχουν γίνει και οι αναβαθμίσεις άλλωστε πάνω της  και πλήρωσες έναν σκασμό λεφτά, το σημαντικότερο να μην την παίρνουν εύκολα μυρωδιά ότι είναι μαιμουδιά και το πιο σημαντικό να το γνωρίζει ο αγοραστής ότι είναι ρέπλικα.

Αυτά βέβαια είναι προσωπική μου γνώμη όμως νομίζω ότι υπάρχει και αυτό το target group που μπορείς να απευθυνθείς για λίγο πιο πολλά λεφτά από την πώληση της.

Νομίζω,  ασ' με διορθώσετε αν κάνω λάθος, κάποιοι θα ήθελαν να βγουν σε ένα Live παίζοντας μία Gibson, αλλά είπαμε οι καιροί δύσκολοι, οπότε ίσως θα πρέπει να βγουν με μία Epiphone, αλλά δεν το γουστάρουν αυτό......

Τότε εμφανίζεσαι εσύ, ο οποίος έχεις παίξει κορόνα γράμματα την υπόθεση τελωνείο (δηλ. θα μπορούσε να είχε μείνει η κιθάρα στο τελωνείο και να είχες χάσει τα χρήματα, ή θα έπρεπε να την εκτελωνίσεις με την αξία μιας Gibson άραγε?), δίνεις ένα κάρο λεφτά και την κάνεις καθώς πρέπει κιθάρα... Και ναι... παίζει νότες...ροκιές...μεταλιές ...μπλουζιές και ότι άλλο γουστάρεις!!!!

Εσύ λοιπόν έχεις σπαταλήσει περίπου ένα Χιλιάρικο και ο υποτιθέμενος φίλος που είπαμε παραπάνω ο οποίος δεν θέλει να βγει στο live και να γράφει η κιθάρα epiphone αλλά Gibson νομίζω  με 500-600 θα την πάρει, αρκεί όμως η κιθάρα: να είναι χαρτί εμφανισιακά, να παίζει άψογα (γιαυτό έχουν γίνει και οι αναβαθμίσεις άλλωστε πάνω της  και πλήρωσες έναν σκασμό λεφτά, το σημαντικότερο να μην την παίρνουν εύκολα μυρωδιά ότι είναι μαιμουδιά και το πιο σημαντικό να το γνωρίζει ο αγοραστής ότι είναι ρέπλικα.

Αυτά βέβαια είναι προσωπική μου γνώμη όμως νομίζω ότι υπάρχει και αυτό το target group που μπορείς να απευθυνθείς για λίγο πιο πολλά λεφτά από την πώληση της.

Όχι, τελωνείο δε θα πλήρωνα...  ::)

Δεν πήγε ενα χιλιάρικο αλλά πλησιάσαμε επικίνδυνα...  :P

Δεν ξέρω αν κάποιος θα το ήθελε αυτό! Και δεν ξέρω τέτοιο target group!  ;D

“I believe every guitar player inherently has something unique about their playing. They just have to identify what makes them different and develop it.” - Jimmy Page

Και δεν ξέρω τέτοιο target group!

Δεν ξερεις γιατι απλα δεν υπαρχει     ;D

Γενικα το Price perception ειναι το Α και το Ω στις πωλησεις..

Οι ...ΙΔΙΕΣ επαναλαμβανομενες   και ανευ αποτελεσματος αγγελιες των ΙΔΙΩΝ πωλητων που ΔΕΝ το καταλαβαινουν  εδω και ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ  στο κομματι των αγγελιων του ΝΟΙΖ  ,το επιβεβαιωνει.... ;D

Αν ξαναδω την ΙΔΙΑ Epiphone στην ΙΔΙΑ (ή και ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ) τιμη πωλησης στις αγγελιες και την ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ θα πηδηχτω απο το παραθυρο  ;D ;D ;D

Ενας ΓΡΗΓΟΡΟΣ κανονας για να ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ το μεταχειρισμενο... οργανο σου ειναι αυτος που ισχυει και στον πραγματικο κοσμο.....δωσε το γυρω στο  50% της τιμης που το αγορασες και θα το πουλησεις...αλλοιως "θα περιμενεις" που λενε και οι Τρυπες  ;D  κανεις δεν εγινε πλουσιος πουλωντας ,μη vintage,μεταχειρισμενες κιθαρες αλλωστε  ;)   

Οποτε για τη συγκεκριμενη κιθαρα 125 ευρω ειναι καλα συν ενα 60αρι για τους μαγνητες και 20 για το hardware ....200 αντε 250 ευρω βαρΓια βαρΓια ειναι οκ.

Μια χαρα ειναι οι κιθαρουλες των σχιστοματηδων....

Eιδικά τα τελευταία μοντέλα...

Και μετα μου ειπε ο παιχτης:  "προτιμω μια κινεζικη απομιμηση απο μια αυθεντικη Gibson, άλλωστε παιζει & καλυτερα "

proxy.php?image=https%3A%2F%2Fmedia.giphy.com%2Fmedia%2FloYfXFOOwFrxu%2Fgiphy.gif&hash=af336ee2bd7bbb70157c1a124eca0c2a

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου