Προς το περιεχόμενο

Πως να την λέτε στα μέλη του Noiz χωρίς φασαρίες!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 127
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

...να στη δώσω,αλλά εγώ με τι θα παίζω.....καλά πάρτη,θα βγάλω κάγκελο απ το μπαλκόνι.... :lol:

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Σκέφτηκα κάτι για σένα αγαπητότατε dimi.

Έπαιζα χθες bach με πένα!

Για σένα ρε πανγιώτη δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καλό αλλά όλο και κάτι θα βρω....

Πέρα από την πλάκα(κάτω από την ακρόπολη,δίπλα στο σουβλατζίδικο) σα μουσική καλοί είναι οι maιden.Τους βαριέμαι όμως εύκολα.Προτιμώ κάτι σε metallica αντί για maiden :wink:

Πέρα από την πλάκα(κάτω από την ακρόπολη' date='δίπλα στο σουβλατζίδικο) σα μουσική καλοί είναι οι maιden.Τους βαριέμαι όμως εύκολα.Προτιμώ κάτι σε metallica αντί για maiden :wink:[/quote']

λοιπόν άκου εδώ να μάθεις μικρέ και αγράμματε..... :lol:

είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι δε μπορεί ένας άνθρωπος να λέγεται μεταλλάς όταν δεν έχει όλη τη δισκογραφία maiden....:wink:

ΟΚ;

Βass is a state of mind...

ΤΩΡΑ ΠΕΘΑΝΕΣ

Δηλαδή εγώ που έχω όλη τη δισκογραφία Slipknot,Metallica,Amon Amarth,Dimmu Borgir,Cradle Of Filth,Stone Sour,Atreyu,Bullet For My Valentine,Children Of Bodom,Killswitch Engage,Ill Nino,Otep,PANTERA,System Of a Down,Trivium και Unearth,Rage against The Machine

ΠΩΣ πρέπει να λέγομαι ρε???????

Δεν κάνω πλάκα για όλα αυτά τα συγκροτήματα.Aς είναι καλά τα torrent και οι φίλοι μου!

Ε λοιπόν ΟΧΙ ΔΕ ΛΕΓΕΣΑΙ!!:lol:

Πραγματικά οι maiden ήταν και είναι κάτι ξεχωριστό για αυτή τη σκηνή...Πίστεψέ με....Δεν ξέρεις πόσοι από αυτούς που ανέφερες κάθε πρωί ανάβουν ένα κερί στο όνομά τους....Δεν ξέρεις τι έχουν προσφέρει αυτοί οι άνθρωποι σ 'αυτή τη μουσική και όχι μόνο....

Βass is a state of mind...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου