Προς το περιεχόμενο

Πως να την λέτε στα μέλη του Noiz χωρίς φασαρίες!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχετε άλλες τρεις ευκαιρίες....όποιος τα καταφέρει να μου τη σπάσει δώρο ένα cd με επιτυχίες του Λευτέρη Βαζαίου και του Ματθαίου Γιαννούλη....:lol:

Καλά να σε ρωτήσω κάτι...?? Έδωσες λεφτά για να πας maiden?? Σ'αυτούς τους παππούδες που όλα τα τραγούδια τους είναι ΙΔΙΑ??.. Επίσης να σε ρωτήσω και κάτι άλλο.. Ο άσχετος τυπάς στο avatar σου τι... Τι τον έχεις βάλει...? Δηλαδή... Τεσπα.. Να το χωνέψω κι αυτό..

ΩΧ!! Πες μου οτι κρατάει esp!.. Δε φτάνει που είναι τυχαίος' date=' έχει και ΧΑΛΙΑ κιθάρα... Μα esp?? ESP??? EΛΕΟΣ!!!! Τα χειρότερα της esp είναι τα μπάσσα της όμως... Κάτι αδερφίστικα βγάζει.. Γενικά είναι για το λόυτσο οι κιθάρες, μπάσα και όλα τα συναφή της esp... Απαίσια....

Μη μου πεις οτι δε σου την εσπασε εστω και λιγο αυτο το τελευταιο για esp??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 127
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ε.....κάτι πήγες να κάνεις αλλά καρφώθηκες από τις φατσούλες....μπουαχαχαχαχαχα

τέλος....δεν τα κατάφερε κανένας...

από δω και πέρα μπορείτε να προσπαθείτε χωρίς όμως αντάλλαγμα αν τυχόν τα καταφέρετε....

Βass is a state of mind...

XAXAXAXAXAXA.Παναγιώτη είσαι άχρηστος,γκαβός και δεν ξέρεις τίποτα από net(για να μην αναφέρω το μπάσσο...........)Ασ τα να πάνε φιλαράκι.Εγώ στη θέση σου θα αυτοκτονούσα.

Ακόμα και οι Maiden θα ντρέπονται που σε έχουν φαν τους.

XAXAXAXAXAXA.Παναγιώτη είσαι άχρηστος' date='γκαβός και δεν ξέρεις τίποτα από net(για να μην αναφέρω το μπάσσο...........)Ασ τα να πάνε φιλαράκι.Εγώ στη θέση σου θα αυτοκτονούσα.

Ακόμα και οι Maiden θα ντρέπονται που σε έχουν φαν τους.[/quote']

λέω στον yameth να με μπανάρει για να μη φανεί ότι θύμωσα και αρχίσω τα δικά μου....

Βass is a state of mind...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου