konu57 Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Thanks ρε Πανο! :D Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Από εδώ θα το είδε το παιδί :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
espe Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Voila! thanx sam! Απλα, με δυσαρεστησε λιγο η ειδηση και ηθελα να το εξακριβωσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2007 εγώ αντιθέτως το βλέπω πολύ θετικά :wink: ιδίως αν γίνονται από κοινού διοργανώσεις και live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Αφορά το θέμα αυτό. Ουσιαστικά πρόκειται για μια σύγχρονη κίνηση προώθησης των μελών του Noiz στα CD που θα κυκλοφορήσουν (αλλά και όχι μόνο) με το νέο μουσικό περιοδικό Διαπασών. Νομίζω πως είναι μια θετική εξέλιξη. :wink: Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2007 και φυσικά να συμπληρώσω για να μην υπάρξουν περαιτέρω παρανοήσεις ότι ούτε το Διαπασών ανήκει στο Avopolis... ΥΓ. α και το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του... :lol: και η κιθάρα μου σε μένα και όχι στα μέλη της μπάντας που μοιραστήκαμε ένα βράδυ ένα πάλκο... :wink: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση