Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Συμφορουμίτες, σας μεταφέρω το μήνυμα όπως μου ήρθε, δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Λυπάμαι. Πολύ. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι ο φίλος μας Κώστας Παπαπάνος - Audiokostas μας άφησε σήμερα το πρωi. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Συμφορουμίτες, σας μεταφέρω το μήνυμα όπως μου ήρθε, δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Λυπάμαι. Πολύ. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι ο φίλος μας Κώστας Παπαπάνος - Audiokostas μας άφησε σήμερα το πρωi. Πραγματικά συλληπυτήρια.Έιναι πολύ δυσσάρεστο γεγονός.Είχα διαβάσει πολλά posts από το συγκεκριμένο μελος. :( ??? Με ένα απλό "google search" μπορούμε να δούμε χιλιάδες πραγματα από το συγκεκριμένο μέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Αναπαυσου φιλε Κωστα .ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΗΣΥΧΑ.Σε τετοιες στιγμες δεν βγαινουν τα λογια στο χαρτι η στο πληκτρολογιο.Τα συλληπητηρια στην οικογενεια του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 R.I.P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Τα συλληπητηρια μου στην οικογενεια του. Ειχαμε παιξει καποια στιγμη με τον Κωστα παλιοτερα. Επαθα πλακα τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Τι λες ρε συ; Τι; Πώς When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Ti εγινε ρε παιδια????Προσφατα διαβαζα ποστ του....μου αρεσε πολυ η γραφη κ ο τροπος του!!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Τι λες ρε συ; Τι; Πώς Μακάρι να μας πει ο LK αλλα οπως εγραψε δεν μπορει να πει τίποτα παραπάνω γιατί λυπάται.Είναι απολύτως λογικό. Ήταν και πολυ νέος δυστυχώς ο audiokostas 51 χρονών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Παιδιά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Ήξερα αφηρημένα ότι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ένα θέμα……. Και εγώ κεραμίδα έφαγα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2018 ΣΟΚ !!! Δεν τον γνωριζα προσωπικα, αλλα 8 χρονια τωρα στο noiz ειχα σχηματισει την καλυτερη αποψη για τον audiokosta, παντα προθυμος να βοηθησει....τι να πεις πραγματικα... ο θεος να αναπαυσει την ψυχη του, και κουραγιο στην οικογενεια του. EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση