Προς το περιεχόμενο

Αντίδραση στην παρέμβαση διαχείρισης Πν. Δικαιωμάτων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλα είναι εκεί για να διαβάσει αυτός που έχει τις απαραίτητες γνώσεις και να καταλάβει ποιος ξέρει για αυτά που μιλάει και ποιος παπαγαλιζει άκριτα ανακρίβειες στο εκάστοτε θέμα. Όπως εδώ για τα μουσικά θέματα.

Χαχαχαχαχαχαχα έτσι είναι τρόλεϊ. Έτσι. Τι να κάνουμε. Υποχωρούμε αλλά τα γραπτά μένουν

Χάχαχσχασα. Γι αυτό να ΑΚΟΎΣ12222.

Γι αυτό!!!

Έλα πίσω να σε γλεντήσω στα πολιτικά . Γιατί φύγατε. Εγώ εκεί είμαι και περιμένω. Χαχαχαχα

Δεν ξέρω αν αξίζει κάτι η γνώμη μου (και σίγουρα δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις εσύ επ' αυτού), αλλά ένα είναι σίγουρο:

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.

Οπότε, όπως είπα: όταν ξαναγίνουν ελεύθεροι άνθρωποι, ας μας ενημερώσουν. Εκτός αν νομίζεις ότι είμαστε υποχρεωμένοι να μιλάμε με τον εκάστοτε πωλητή της εκάστοτε εταιρείας.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσφερω τις υπηρεσίες μου για την ανάδειξη της αλήθειας και της προαγωγής της κοινωνικής δικαιοσύνης δωρεάν, αμερόληπτα, συντριπτικά, εγώ ο απελευθερωτης της λαϊκής κρίσης, εγώ ο Πρωταθλητής, ο Άρχοντας της Espresso!!!!!

ΟΧΙ, ΌΧΙ, ΌΧΙ!!!!!!!!!

Δείτε στην espresso αυτής της Κυριακής.

Ενα σκληρό άρθρο για τις νομοτυπες επικλήσεις των κατηγοριυμενων των προηγούμενων κυβερνήσεων και πως τα όπλα που κατασκεύασαν για να σπαλασσονται για τα κακούργηματα που έπραξαν υπερχρεωνοντας εξοντωτικα τον λαό που υποτίθεται πως υπηρετούσαν και αισχροκερδισαν, στράφηκαν εναντίον τους και αντί να το πάρουν σαν άντρες, τώρα κλαίνε χαχαχαχα

Αρθογραφει ο διεθνούς φήμης μουσικισυνθετης, ο Άνθρωπος με τη Μοναδική Λάμψη.

Μόνο στην espresso του noiz αυτής της Κυριακής.

Ο cos_dr, ο Νεοφιλελευθεροφαγος.

Χαχαχαχαχα

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

• Moderator

Εγώ θα μείνω σε αυτό που είναι και το ζουμί

Υπενθυμίζουμε πως οι αντίστοιχοι ξένοι οργανισμοί εδώ και πολλές δεκαετίες περιφρουρούν αυστηρά την ανεξαρτησία τους και την πλήρη απόσταση τους από οποιαδήποτε κρατική παρέμβαση στο ζήτημα της συλλογικής διαχείρισης

Από τότε που ψηφίστηκε ο Ν.  2121/1993 (φοιτητής ακόμα) το έλεγα ότι πρέπει να αλλάξει.

Γι αυτόν τον λόγο.

Εδώ όμως είναι το δίκοπο μαχαίρι για τα μέλη.

Αν δεν υπήρχε αυτός ο κρατικός παρεμβατισμός, οι οργανισμοί συλλογικής διαχείρισης στην Ελλάδα θα είχαν το 1 / 10 (άρα και τα μέλη τους) των εσόδων που είχαν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου