mpamps Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2018 @npap Εγω δυστυχώς δε μπορώ να το επιβεβαιώσω στην πράξη γιατί δεν το έχω το Reaper. Απλά έκανα λίγο online research και κατέληξα ότι ο Media Explorer του Reaper είναι αυτό που χρεiαζόταν ο bluesbrain. Από αυτά που βλέπω πάντως σε διαφορα tutorials, ο Media Explorer έχει repeat και αρκετά άλλα καλούδια, που αξίζει να τα δει ο bluesbrain. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbrain Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2018 @npap ναι, ανακυκλώνει το loop στο playback κανονικά @mpamps αυτά ψάχνω, έχει ενδιαφέρον :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2018 Σε μένα πάντως ο Media Explorer του Reaper ενώ τα wav files (όπως και όλα τ'άλλα...) τα παίζει κανονικά, τα .rx2 files δεν τα ανοίγει.... Όλα αυτά σε windows με την 5:35 έκδοση του Reaper. 'Εψαξα στο Νετ και στο user manual του Daw μήπως βρω λύση, αλλά τζίφος.... Κατά τ'άλλα, ευχαριστώ Νίκο για τα πολύ ωραία wav :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2018 OP Guru Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2018 Σε μένα πάντως ο Media Explorer του Reaper ενώ τα wav files (όπως και όλα τ'άλλα...) τα παίζει κανονικά, τα .rx2 files δεν τα ανοίγει.... Όλα αυτά σε windows με την 5:35 έκδοση του Reaper. 'Εψαξα στο Νετ και στο user manual του Daw μήπως βρω λύση, αλλά τζίφος.... κρίμα Φώτη μου... ελπίζω να βρεις τελικά άκρη γιατί αν σε ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσεις τις λούπες και πέρα από τα original tempo με τα οποίο παίχτηκαν, σίγουρα τα rex αρχεία είναι πιο λειτουργικά (midi δυνατότητες) και σε πιο ακραίες αλλαγές ταχύτητας έχουν πιο ποιοτικά αποτελέσματα... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbrain Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2018 @cigaret13, φίλε κατέβασε τη τελευταία έκδοση από το site αν θες. Η v5.76 του Reaper που έχω, τα παίζει κανονικά χωρίς θέμα. (σε λειτουργικό windows 7). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση