rockhead Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ θα διαφωνήσω όμως. Μου άρεσε ο ήχος της κιθάρας, μου θύμισε δεκαετίες 60-70, αλλά πιο πολύ μου άρεσε ο ήχος του στο noiz jam έστω και αν του βγήκε καταλάθος. Και όχι δεν κάνω πλάκα :) Έχεις δίκιο ο ήχος καταλάθος μου βγήκε προσπαθούσα να βγάλω κάτι σαν jethro tull Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Εντάξει, αλλά το πας μακριά Μαύροκοράκι81....! Νομίζω ότι ο OP δεν είχε στο μυαλό του αυτόν τον ήχο με το Fuzz και τα πολλά πρίμα, απλώς δεν ξέρει να φτιάχνει ήχο στην πεταλιέρα του σε συνάρτηση με τον υπολογιστή του. Γι αυτό και αναφέρθηκα πρωτίστως στον ήχο του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Έχεις δίκιο ο ήχος καταλάθος μου βγήκε προσπαθούσα να βγάλω κάτι σαν jethro tull Εδώ θέλει καμπίνα, λιγότερα πρίμα περισσότερα μπάσα και μεσαία, neck μαγνήτη, με overdrive και όχι fuzz και κομπρέσορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Εδώ θέλει καμπίνα, λιγότερα πρίμα περισσότερα μπάσα και μεσαία, neck μαγνήτη, με overdrive και όχι fuzz και κομπρέσορα... Όταν λες καμπίνα εννοείς combo amp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Όταν λες καμπίνα εννοείς combo amp? Όχι, εννοώ "cabinet" (κουτί με μεγάφωνα... :P), εάν έχει (σου είπα δεν ξέρω...) στην επιλογή του ενισχυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Όχι, εννοώ "cabinet" (κουτί με μεγάφωνα... :P), εάν έχει (σου είπα δεν ξέρω...) στην επιλογή του ενισχυτή. Το κοίταξα τώρα αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή, εκτός και αν υπάρχει και δεν ξέρω που βρίσκεται Αν έχει κάποιος το boos gt-1 ας μου δώσει τα φώτα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2018 Πρώτα από όλα θα πας στο OUTPUT SELECT και θα το ρυθμίσεις σε LINE/PHONE. Στη συνέχεια θα πας στο preamp, θα το ενεργοποιήσεις, και θα επιλέξεις τον κατάλληλο ενισχυτή από το PREAMP TYPE π.χ. το ST CRUNCH. Τέλος θα πας στο SP TYPE που είναι ο τύπος ηχείων (Speaker type ) και θα επιλέξεις το ORIGIN (ORIGINAL) για να μπουν τα ηχεία που αντιστοιχούν στο PREAMP TYPE που επέλεξες, ή αν θέλεις να πειραματιστείς θα επιλέξεις μέγεθος ηχείων 1x12, 4x10 κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2018 Μετά από αρκετό ψάξιμο κατάφερα αυτή την ηχογράφηση Ελπίζω να είναι ποιο ικανοποιητική test.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση