Nestoras Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2018 Με ένα πρώτο άκουσμα, μου άρεσαν οι '58, '59 και '73!!! Ολες ακούγονται καλά και παρόμοια, εκτός της '68 που ταστάρει... Μεγάλη παράλειψη η απουσία δείγματος στον neck μαγνήτη. Κρίμα!!! Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2018 Με ένα πρώτο άκουσμα, μου άρεσαν οι '58, '59 και '73!!! Ολες ακούγονται καλά και παρόμοια, εκτός της '68 που ταστάρει... Μεγάλη παράλειψη η απουσία δείγματος στον neck μαγνήτη. Κρίμα!!! Εμένα μου έκανε (ευχάριστη) έκπληξη το πόσο καλά ακούγονται σε σχέση με τις παλιές, οι νέες. Όσον αφορά τον τρελλο-Σουηδό δεν τον έχω γνωρίσει, έχω γνωρίσει άλλον ίδιου βεληνεκούς όμως με ίδια ή περίσσεια τρέλλα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση