cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Μην το πεις Φώτη, θα μας κόψει η λογοκρισία. ;D ;D ;D ;D ......... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Διαβαζω τα σχολια σας και σκεφτομαι οτι εχω το SONAR LE και δεν το εχω χρησμοποιησει ποτε... :-X Πανω που ελεγα να μαθω καποιο περαν του ableton και ελεγα για το cubase. Λετε να κατσω να δουλεψω το SONAR? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Το cubase μια χαρα είναι αν το μαθεις. Αλλα θελει μελετη. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Διαβαζω τα σχολια σας και σκεφτομαι οτι εχω το SONAR LE και δεν το εχω χρησμοποιησει ποτε... :-X Πανω που ελεγα να μαθω καποιο περαν του ableton και ελεγα για το cubase. Λετε να κατσω να δουλεψω το SONAR? Σε καμία περίπτωση. Αυτή τη στιγμή, το πρόγραμμα δεν έχει κανένα μέλλον. Θα δούμε αν η εξαγορά που έγινε, θα καταφέρει να του ξαναδώσει πνοή. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sonicapg Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Σε καμία περίπτωση. Αυτή τη στιγμή, το πρόγραμμα δεν έχει κανένα μέλλον. Θα δούμε αν η εξαγορά που έγινε, θα καταφέρει να του ξαναδώσει πνοή. φίλε trolley δεν νομίζω οτι θα συμφωνήσω μαζί σου για το μέλλον του Sonar απο εδώ https://blog.bandlab.com/cakewalk-announcement-faq/ ειναι ξεκάθαρα ΔΥΟ πράγματα 1.το development του Sonar θα συνεχιστεί 2.καποιοι -ισως και τα περισσότεροι απο τους προγραμματιστες έχουν έρθει ή θα έρθουν στη νέα εταιρεία Ό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sonicapg Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Σε καμία περίπτωση. Αυτή τη στιγμή, το πρόγραμμα δεν έχει κανένα μέλλον. Θα δούμε αν η εξαγορά που έγινε, θα καταφέρει να του ξαναδώσει πνοή. φίλε trolley δεν νομίζω οτι θα συμφωνήσω μαζί σου για το μέλλον του Sonar απο εδώ https://blog.bandlab.com/cakewalk-announcement-faq/ ειναι ξεκάθαρα ΔΥΟ πράγματα 1.το development του Sonar θα συνεχιστεί 2.καποιοι -ισως και οι περισσότεροι απο τους προγραμματιστες έχουν έρθει ή θα έρθουν στη νέα εταιρεία Όπως μπορείτε να δείτε και εδώ ,http://forum.cakewalk.com/Hello-from-BandLab-m3730905.aspx our steadfast goal is that former SONAR owners (of all versions) will not need to spend any money to cross-over/cross-grade to the future flagship product. σ εμένα μετα απο αυτά το μέλλον φαινεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενδιαφέρον. Και μη ξεχνας οτι το Sonar ειναι εξαιρετικά σταθερό σαν πρόγραμμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Ρε σεις, είπαμε έχουμε πρεσβυωπία, αλλά όχι κι έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση