nicktgr15 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Ειναι δυνατον ρε παιδια να έχω θόρυβο απο το laptop στην ηλεκτρική; !!! Τί μπορεί να παράγει το θόρυβο αυτο; Ειχαμε παλια τις crt που λόγω πεδίων κάναν διαφορους θορύβους. Αλλα σε laptop γιατι; Και ο ήχος που ακούω είναι διαφορετικός απο εκείνον που κάνει μια crt. Είναι πιο ψηλής συχνότητας ! Λέτε να έχει τοσο δυνατο πεδίο ο σκληρός;;;Μόνο εκεί πάει το μυαλό μου. bluetooth και ασυρματο τα έχω κλειστά, με διακόπτη, αν και δεν έχουν σχέση. Έχει κανεις καμιά ιδέα ή παρόμοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ! Νίκος Το laptop είναι toshiba a100-906!! Ενός μήνα. edit: και ναι, τον περισσότερο ήχο τον κάνει η οθόνη!!! Το παρατήρησα τώρα που είχε κλείσει. αλλα και με κλειστή την οθόνη πάλι ακουγεται. χαμηλότερα βεβαια. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 πες μας ακριβως τον εξοπλισμο σου και τι συνδεσμολογια εχεις κανει...δεν εχεις γινει απολυτα καταννοητος... :wink: :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Κοίταξε πρώτα αυτό που σου λέει ο musictech γιατί μπορεί να δημιουργείται ground loop. Δηλαδή φρόντισε τουλάχιστον ότι συνδέεται με κιθάρα και laptop να καταλήγει στην ίδια μπρίζα. Αν ναι τότε δυστυχώς θα σε απογοητεύσω. Εχω κι εγώ το πρόβλημα και δεν είναι μόνο στα Toshiba. Δεν έχω βρεί το χρόνο να το ψαξω γιατί δεν το χρησιμοποιώ για να γράφω μουσική, αλλά χρήζει έρευνας. Μάλλον έχει να κάνει με το motherboard... Φίλος χρειάστηκε να δοκιμάσει 4 διαφορετικά laptop στο Πλαίσιο για να καταλήξει σε άνα πανάκριβο Sony Vaio που δεν έβγαζε θόρυβο... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nicktgr15 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Ναι...yameth είναι όπως τα λές. Τελικά όλα τα laptop βγάζουν θόρυβο. Είναι ένας εναλλάκτης (DC-->AC) που υπάρχει μέσα στην οθονη των laptop. Αυτος βγάζει το θορυβο. Στις desktop tft δεν χρειάζετια να γίνει μετατροπή απο DC σε AC οποτε δεν υπάρχει τέτοιος εναλλάκτης. Μπορεί (δεν είμαι 100% σίγουρος γι αυτό) να θωρακιστεί ο εναλλάκτης για να μειωθεί κάπως ο θόρυβος αλλα ποιος μπλέκει. Απλα καθομαστε λιγο πιο μάκρυα απο την οθόνη. Αυτά. :roll: edit: αναρωτιέμαι αν στα mac υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Μιας και απευθυνονται σε μουσικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Εγω παντως guys το ελυσα το προβλημα βαζοντας μονωτικη ταινια στην ''σουκου'' τoυ laptop.Μαλιστα το ιδιο προβλημα το ειχε και ενας γνωστος μου και κατα τον ιδιο τροπο το ελυσε.Τωρα ειναι καλο ή κακο δεν ξερω.Παντως το προβλημα εχει ξεπεραστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nicktgr15 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Μιλάμε για τον ίδιο θορυβο ομως taskor; Το θόρυβο τον ακουγες απο το ηχειο του ενισχυτή σου ή απο το Line out του φορητού σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Οτιδηποτε εβαζα στο line in τις καρτας,εβγαζε τους γνωστους σε ολους θορυβους του ground loop(bzzz,grrrrr.επεξεργαστη κ.α) :wink: Απο τα ηχεια φυσικα.Δοκιμασε δεν εχεις να χασεις και τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 εχω αντιμετωπισει πολλες φορες αυτο το προβλημα,se διαφορα laptops...στο 90 τοις εκετο των περιπτωσεων λυνεται με αυτο που σας ειπα και ο taskor.. :wink: :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2007 Αρα λοιπόν είναι θέμα πλαστικοποίησης της "σούκου"! 8O Γιατί; Το συμπαγές πλαστικό μίγμα που περιβάλει μια πρίζα σούκο δεν είναι αρκετό; Εκτός κι αν μιλάτε για βιδωτή πρίζα που είχε σπάσει... Αλλά και πάλι τι σχέση έχει αυτό; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Αρα λοιπόν είναι θέμα πλαστικοποίησης της "σούκου"! 8O Γιατί; Το συμπαγές πλαστικό μίγμα που περιβάλει μια πρίζα σούκο δεν είναι αρκετό; Εκτός κι αν μιλάτε για βιδωτή πρίζα που είχε σπάσει... Αλλά και πάλι τι σχέση έχει αυτό; ...εχεις δικιο...δεν διατυπωθηκε σωστα νωριτερα.. 8O 8O βαζουμε ταινια στην σουκου του laptop με τετοιο τροπο ωστε να μην ερχεται σε επαφη το ελασματακι της γειωσης αυτης της πριζας με την πριζα που την ...''χωνουμε''... :wink: :wink: :wink: ειναι θεμα γειωσης.παρα πολλα μηχανηματα σε πολλα stages ετσι παιζουν...και δεν βοηθαει καθολου αν τα εχουμε ολα σε διαφορετικες πριζες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση