dimsonic Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2018 0.50 και επειδή η Carol έχει μια Α ηλικία....ορίστε ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2018 Part 2 Εδω παιζει ο Ab Laboriel sr αλλα στο δισκο ειναι νομιζω Marcus Miller. O Μicheal δεν απογοητευει ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2018 Θα σας μαλώσω...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2018 Billy Cobham - Stratus https://youtu.be/5aw2rM0w-pc?t=3m4s Metallica - Orion (3:57) Pink Floyd - One of these days https://www.youtube.com/embed/48PJGVf4xqk?start=34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ είμαι μετσαλας . Μόνο Στηβ Χαρις & Μεηντεν ;D ΛΑΤΡΕΥΩ την μπασογραμμή του phantom of the opera στη μέση του κομματιού Αν και στο RIP δίνει ρέστα σε κάτι poison was the cure - five magics , αυτό είναι πιο iconic μάλλον και έχουμε τον μπαμπά πολλών μαζί με τον Χαρις "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2018 Έχει ξανα-ποασταριστεί στο νοιζ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ είμαι μετσαλας . δεν φάνηκε ;D >:D :angel: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2018 Έχει ξανα-ποασταριστεί στο νοιζ: Ισως η πιο διασημη... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ειναι ούτε δύσκολη, ούτε χαρακτηριστική, αλλά ο τρόπος που παίζει στις άρσεις και δεν το προσέχεις καν ενώ κάνει το κομμάτι να "κουνάει", είναι σπουδαίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2018 Φυσικά Jamiroquai. Βάζω ένα ενδεικτικά αλλά θα μπορούσαν να είναι τα περισσότερά τους. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση