Haris Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2018 http://ledzepnews.com/2018/02/14/led-zeppelin-will-release-a-new-live-album/ Ενδιαφέρον. Για να δούμε... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2018 Live -album-. Μπερδεύτηκα λίγο με τον τίτλο. Όντως, ίσως είναι ενδιαφέρον για τους fans. Ευτυχώς έχουν το γνώθι σ'αυτόν και αρνούνται να επανενωθούν για νέα gigs, όπως το είχαν και στο ζενίθ της καριέρας τους που αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία την σωστή στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2018 Έχεις δίκιο για τον τίτλο, μου ξέφυγε. Αρμόδιοι μόντς, σαμ χελπ χίερ πλιζ... :) Όσο για το δίσκο, εγώ που δεν είμαι και τερατώδης φαν - είμαι πιο πολύ ΝτιπερπΟΥλ-ικός όσον αφορά εκείνη την περίοδο - απόλαυσα ιδιαίτερα το εξαιρετικό How the west was won, οπότε έχω μερικές ελπίδες ότι ο κύριος Page ξέρει τι κάνει. Όπως είπα, θα δούμε. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση