cos_dr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Ρε σεις να κάνουμε το άλλο? Να αγοράσουμε ένα mini-bus και να πάμε Αμερική να κάνουμε περιοδείες, να παίζουμε στα bar, ξέρετε, Μισισίπι, Νέα Ορλεάνη, Ιλινόις, Φιλαδέλφεια, κάτω πετράλωνα, να φτιάχνουμε μοτοσυκλέτες για χαρτζιλίκι, να κάνουμε τσαμπουκάδες, να ζουμε σε μοτέλ. Το βράδυ θα φυλάμε και σκοπιά μην μας κλέψουν τις κιθάρες σας. Ε? Γαμώ? Από το να καθόμαστε εδώ και να μας ψοφάει το μνημόνιο καλύτερα δεν είναι? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Αν μας κερνάνε και μπύρες εγώ είμαι μέσα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Ρε σεις να κάνουμε το άλλο? Να αγοράσουμε ένα mini-bus και να πάμε Αμερική να κάνουμε περιοδείες, να παίζουμε στα bar, ξέρετε, Μισισίπι, Νέα Ορλεάνη, Ιλινόις, Φιλαδέλφεια, κάτω πετράλωνα, να φτιάχνουμε μοτοσυκλέτες για χαρτζιλίκι, να κάνουμε τσαμπουκάδες, να ζουμε σε μοτέλ. Οι παντρεμένοι θα πάρουν και τις γυναίκες τους μαζί; ::) :-X Γιατί εγώ χωρίς την γυναίκα μου δεν πάω πουθενά! :police: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Nashville να πάμε.... 8) (αλλά θέλουμε τουλάχιστον 30άρι λεωφορείο) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Μην πάρουμε γυναίκες, θα βρούμε άλλες εκεί, έτσι παιχταράδες που είμαστε θα αλλάζουμε κάθε μερα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Nashville να πάμε.... 8) Εγώ λέω Kentucky. Οι παντρεμένοι θα πάρουν και τις γυναίκες τους μαζί; ::) :-X Γιατί εγώ χωρίς την γυναίκα μου δεν πάω πουθενά! :police: Εντάξει, πες της τώρα να πάει μέσα, και γράψε την δική σου γνώμη. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Και Νέα Υόρκη να δω και τον ξάδελφο. Να παίξουμε και κανα λαϊκό να χεστούμε στο τάληρο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Nashville να πάμε.... 8) Εγώ λέω Kentucky. Και Νέα Υόρκη να δω και τον ξάδελφο. Να παίξουμε και κανα λαϊκό να χεστούμε στο τάληρο. ...aaaand If you're going to San Francisco, be sure to wear some flowers in your hair... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Να παίξουμε και κανα λαϊκό να χεστούμε στο τάληρο. Τώρα δηλαδή στέκει να παίζουμε blues στην Ελλάδα, και να πάμε Αμερική για λαϊκά? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Τώρα δηλαδή στέκει να παίζουμε blues στην Ελλάδα, και να πάμε Αμερική για λαϊκά? Μπλουζιά εδώ, στο Μισισσίπι ζεϊμπέκικο μπάι δε ρίβερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση