funkysoul Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2018 λοιπον χθες ανοιξα τον ενισχυτή μου εναν laney vc-15 που εχω απο το 2008 νομίζω. και μετα απο κανα δυο λεπτα και χορις να παιζω ακομη ακούστηκε ενας ηχος οπως οταν κλεινω τον διακοπτη και μετα τελος.ανοιξα την ασφάλεια και ηταν καμμένη.και οι pre amp λαμπες ισα ισα που αχνοκαινε.οι τελικες ειναι οκ. έτσι δείχνουν δηλαδη.τις ειχα αλλαξει μαζι πριν απο τέσσερα χρονια 3 12ax7 ehx gold pins και 2 jj el84. οποτε θελω να ρωτησω:μπωρει οι πεσμενες pre amp να μου εκαψαν ασφαλεια? η να ψαχτω για αλλη βλαβη? papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosc Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2018 Μαλλον βραχυκυκλωσε το δευτερευον των 6.3 βολτ του μετασχηματιστη. Αυτο δινει ρευμα στα νηματα που βλεπουμε να καινε σε μια λυχνια -και στο λαμπακι, αν ειναι πυρακτωσεως. Το γιατι εγινε αυτο -αν εγινε αυτο- θελει ψαξιμο. Η ασφαλεια καιγεται αν περασει περισσοτερης εντασης ρευμα, απο αυτο για το οποιο ειναι κατασκευασμενη να λειτουργει. Πρακτικα βραχυκυκλωμα δλδ. "If we don't succeed, we run the risk of failure." - George W. Bush Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2018 Δλδ δεν ειναι απο τις λαμπες?να μη βιαστω να τις αλλαξω papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosc Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2018 Αν δουλευει ο ενισχυτης τωρα, γιατι να τις αλλαξεις. Το θεμα σου ειναι, το τι προκαλεσε το βραχυκυκλωμα. "If we don't succeed, we run the risk of failure." - George W. Bush Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 ok παω σημερα στο μαστορα κ δεν αλλαζω τπτ.απλα ελεγα μηπως οι τελειωμενες προενησχυτριες το προκαλεσαν papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Εμένα μου το είχε προκαλέσει ανορθώτρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση