Προς το περιεχόμενο

Λεωνιδας Αλαχαδαμης

ez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Τελευταια ειχαμε ανταμωσει στην Κρητη πριν καποια χρονια...

Ακομα θυμαμαι την τρομερη εντυπωση που μας εκανε οταν τον πρωτοειδαμε να παιζει με το τοσο ιδιαιτερο στυλ του...

Δε μου αρεσουν οι νεκρολογιες αλλα μιας και δεν ειδα τιποτα σχετικο εδω στο φορουμ ειπα να τον θυμισω, το αξιζει...

Αντιγραφω απο το ΦΜ και τη σελιδα του θειου Νωντα, και καλυτερα τον ηξερε και ομορφα τα λεει:

"Μετά απο ένα βαρύ εγκεφαλικό,χάσαμε και το Λεωνίδα,στην Κρήτη,όπου κατοικοέδρευε τα τελευταία κάμποσα χρόνια.........

Λεωνίδας "ο Κόκκινος" Αλαχαδάμης!!! Απο τη Νίκαια του Πειραιά -κατ'αρχήν- ορμώμενος,ντράμερ αριστεροδέξιος(!!!) -αλλά και μέγας δεξιοτέχνης στο "ποδοσφαιράκι"- ,απο τα βασικά δάχτυλα του Εξαδάκτυλου,μαζί με Αντώνη Τριανταφύλλου(Μπάσο),Κώστα Δουκάκη-Μήλα(R.I.P.) και Νίκο Πολίτη (Κιθάρες), το Λάκη Διακογιάννη (Saxes/φλάουτο/βιμπράφωνο) και εμέ τον ίδιο (Φωνές/κρουστά).......

Καλή αστρόσκονη Λεωνίδα...........

(Μ'ένα κομματάκι,μ'αυτήν ακριβώς τη σύνθεση)....."

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετυχε στο σπιτι μου απεναντι, στην Κουντουριωτου στον Πειραια, τελη 70s και 80s, να μαζευονται στη παλια μονοκατοικια του μεγαλυτερου σε ηλικια ξαδερφου μου, ολα τα καλα παιδια της ελληνικης ροκ σκηνης και καποια στιγμη κατεληγαν να τζαμαρουν στο σπιτακι του κηπου ή και να κανουν προβα για τα επικειμενα λαιβ τους.

Ενα απο τα αυτα καλα παιδια ηταν και ο Αλαχαδαμης.

Περασα μεγαλο σχολειο και ουτε που το καταλαβα τοτε.

R..I.P.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου