mpamps Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα και από εμενα. Έγραψα το μέρος μου στο Νο 10. NoizJam_mpamps.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα και από εμενα. Έγραψα το μέρος μου στο Νο 10. εντελώς άλλο ύφος ! ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ βάζω ένα πιάνο. Το βάζω στο 7 αλλά μπορεί να μπει και αλλού βέβαια. Noiz_shuffle_in_A_cos_dr_hahaha.mp3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 εντελώς άλλο ύφος ! ;) Ωραιο ομως. Κι αυτο ειναι το ομορφο της υποθεσης. Ο καθεις παιζει οπως του βγαινει και θα εχει ακομα περισσοτερο ενδιαφερον οταν ενωθει το παζλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Αφού "πήρε" το 2o ο Dim λέω να πάρω εγώ το 1o (φυσικά ο Yameth μπορεί να το βάλει όπου θέλει). Αύριο μέχρι το μεσημέρι θα ανεβάσω κι εγώ εδώ την προσπάθεια μου. Τελικά βράδυ το ανεβάζω.... :P Noiz_cigaret13_.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Τελικά βράδυ το ανεβάζω.... :P Σε παει σε αλλο παιξιμο,δεν ακουγεται ο κλασσικος Φωτης. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Σε παει σε αλλο παιξιμο,δεν ακουγεται ο κλασσικος Φωτης. :) Εάν σου πω Γιωργάρα ότι πρώτη φορά παίζω σε Blues Shuffle, θα με πιστέψεις...; ::) :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Εάν σου πω Γιωργάρα ότι πρώτη φορά παίζω σε Blues Shuffle, θα με πιστέψεις...; ::) :-X Οχι. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Οχι. ;D ;D ;D Μην βάλεις στοίχημα, θα το χάσεις.... :laugh: Ποτέ δεν μ'άρεσαν τα σάφλ... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 εντελώς άλλο ύφος ! ;) Ελπίζω να μην είναι πολύ off! Ήταν πραγματικά όπως μου βγήκε...Σίγουρα επηρεασμένο απο αυτά με τα οποία ασχολούμαι αυτον τον καιρό. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις