X-minor Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Είναι κανείς που ΔΕΝ έγραψε με στρατ;;; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Είναι κανείς που ΔΕΝ έγραψε με στρατ;;; ;D Που ειναι το μπα τωρα που χρειαζεται? ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Που ειναι το μπα τωρα που χρειαζεται? ;D ;D ;D Για διαφήμιση είναι! "9 στους 10 κιθαροβιόληδες επιλέγει στρατ. Εσύ;" Ακόμα κι εγώ, από 6 κιθάρες με την στρατ έγραψα! :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Εγω παντως με squier tele με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Αν εχει μεινει κανενα κενο βαλε κι αυτο. Στο 2ο ειναι μονο η κιθαρα. Το αρχειο ηχου ξεκιναει ταυτοχρονα με το backingtrack. MIX_GTR_DELTA.mp3 ONLY_GTR_DELTA.mp3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jtzig Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Ας δοκιμάσω να στείλω και γω ένα... Το έχω βάλει στο 2ο μέρος, αλλά ταιριάζει και όπου αλλού χωράει νομίζω... (Και δεν έγραψα με strat...) ;D noise_jam_2018.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Ρε τι κανετε...καθυστερειστε το λιγο...ειμαι εκτος νομου!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 ειμαι εκτος νομου!!! Outlaw? ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 σήμερα το κατάστημα έχει προσφορά λόγω αποκριάς.... 2 στην τιμή του ενός. Πάρτε και το 6... τα όργανα αρχινάνε στο 2.22 noiz_a6.mp3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Ρε τι κανετε...καθυστερειστε το λιγο...ειμαι εκτος νομου!!! Κι εμείς τα κουλάδια που γράψαμε τι καταλάβαμε; Μας δρόσισε κι ο τζιβούριος κι ο Σπύρος, περιμένουμε και τον φιούζαν να μας αποτελειώσει να στραφούμε στην πατατοπαραγωγή στο Νευροκόπι. εδιτ: "εμείς" εστί πληθυντικός βασιλικός γιατί πιάνουμε και κάτι τετραγωνικά χώρο. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις