RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Α ναι εγώ έγραψα με Strat και Amplitube. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 έγραψα με Strat και Amplitube. Τα ιδια κι απο εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Εγω έγραψα με Gibson 335, bridge pickup > Boss ME-70 πεταλιέρα > κάρτα SPL Creon. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Α ναι εγώ έγραψα με Strat και Amplitube. Εγώ δεν έγραψα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Εγω έγραψα με Gibson 335, bridge pickup > Boss ME-70 πεταλιέρα > κάρτα SPL Creon. Μήπως έγραψες με την αόρατη κιθάρα. ...η εγω το έχασα ;D.Θελω να πω... το ανεβασες; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Μήπως έγραψες με την αόρατη κιθάρα. ...η εγω τι έχασα ;D.Θελω να πω... το ανεβασες; Το κρατάει κρυφό για έκπληξη.... ;) :laugh: Για να "ψαρώσουμε" όλοι στο τέλος..... :o :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ δεν έγραψα. Nα γραψεις Σερ.Να γουσταρουμε. Μήπως έγραψες με την αόρατη κιθάρα. ...η εγω το έχασα ;D.Θελω να πω... το ανεβασες; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ δεν έγραψα. Με τι δεν έγραψες? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2018 Μήπως έγραψες με την αόρατη κιθάρα. ...η εγω το έχασα ;D.Θελω να πω... το ανεβασες; έλα μου ντε... με την αστατη έπαιξε.... την ανυπόστατη.... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2018 Βάλτε με στο τέλος (part 11), δεν ξέρω, αλλά μου έκατσε καλύτερα από τα άλλα μέρη. Χάρηκα πολύ που πρόλαβα να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο, πριν 1-2 χρόνια θα ντρεπόμουν να ανεβάσω κάτι μετά από τέτοιους παίκτες όπως εσείς, αλλά να που σταματήσανε οι ντροπές. ;D Στο πρώτο αρχείο έχω ό,τι ζήτησε ο yameth για το διαγωνισμό. Παρακάτω είναι το soundcloud με το solo mixαρισμένο. [soundcloud] [/soundcloud] Χρησιμοποίησα το Atomic Amplifire με Ownhammer IR. Plexi style ενισχυτής με ένα Tubescreamer μπροστά και ένα digital delay στη mixαρισμένη έκδοση. Weapon of choice η Stratocaster μου. Noiz_Blues_Jam_in_A.mp3 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις