dimsonic Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 σας στέλνω το 2 σε μισό.... (όχι τιποτις άλλο, με τσίγκλησε ο Λάκης...) ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Επίσης, αν και το σόλο είναι για μόνο 12 μέτρα, χρειάζεται όλο το backing track ή κομμένο (όπως ανέβασε ο LK); Αρκεί να είναι απο την αρχή του κομματιού μέχρι το τέλος του σόλο. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 το 2 στα γρήγορα.... noiz_a.mp3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Μπορείτε να τα στείλετε και μέσω https://wetransfer.com Νομιζω 5 για φυσαρμονικα ή τρο πετα , απλα επαναλαμβανω το πμ ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 πάντως 1 πακέτο είναι λίγο για να αναπτυχθεί σόλο και η δυναμική στο χτίσιμό του. Θα έλεγα ότι 4 θα ήταν η χρυσή τομή.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 πάντως 1 πακέτο είναι λίγο για να αναπτυχθεί σόλο και η δυναμική στο χτίσιμό του. Θα έλεγα ότι 4 θα ήταν η χρυσή τομή.... Συμφωνώ, αλλά όχι για 4. 3 θα ήταν καλύτερα. Αλλά σκέψου να ακούς 35-50 δωδεκάμετρα. Πας κατευθείαν για Djent μετά. ;D ;D ;D Να συμπληρώσω ότι θα προτιμούσα να μην ποσταριστούν τα μέρη του καθένα, για να υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης στο τέλος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ το τρία έπιασα, μου φάνηκε ελαφρώς μακρύτερο. ;D Μπος μαν, αν θέλεις ξέχωρα το (καταπληκτικό, κατά γενική ομολογία, άρεσε σε τρία γατιά, ένα σκύλο και την γυναίκα) σόλο, πες μου να το στείλω. Η χαρά αρχίζει στο 1.03 noizjam.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Εγω μεσα στο σκ παντως θα σας στειλω και τα αλλα που ηδη προταθηκαν...ετσι για να δω πως θα κατσω ή θα επαναληφθω σε 6-7 διαφορετικα στυλ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Αφού "πήρε" το 2o ο Dim λέω να πάρω εγώ το 1o (φυσικά ο Yameth μπορεί να το βάλει όπου θέλει). Αύριο μέχρι το μεσημέρι θα ανεβάσω κι εγώ εδώ την προσπάθεια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Eγραψα ενα στην αρχη,εκει που λεει 1 ;D. Εννοειται οτι μπαινει οπου να 'ναναι κι εννοειται οτι αν δε χωραει δε μπαινει και καθολου. noiz_track.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις