Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Κηρύσσω την έναρξη του noiziest collab jam με το συνημμένο backing track. Ο καθένας θα γράψει απο 1 σόλο, 12μετρο. Εχω αριθμήσει 11 μέρη. Διαλέξτε κάποιο και ανακοινώστε το εδω ώστε να μην πέσουν όλοι στο ίδιο. Σε περίπτωση που συμπέσουν κάποιοι, θα έχω την διακριτική ευχέρεια (ως παραγωγός) να τα προσθέσω όπου καλύτερα ταιριάζουν. Ο καθένας θα στείλει μόνο το τελικό solo που θα τον εκπροσωπήσει στο clip. Ας μη στείλουμε 7λεπτα σολίδια για να πρέπει μετά να επιλέξω ποιες φράσεις. Δεκτά σόλο απο κάθε όργανο και όχι αναγκαστικά κιθάρα. Τρόπος παράδοσης: Αρχείο stereo mp3 128kbit. Στο δεξί κανάλι το backing track, αριστερά το μονοφωνικό σόλο. Καλύτερα να μην βάλετε reverb γιατί θα βάλω εγω σχετικό με την μείξη. Delay, modulation effects και ότι άλλο εφέ που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ήχου, ευπρόσδεκτα. Τα ανεβάζετε εδώ (όχι αλλού) και στέλνετε σε εμένα π.μ. ώστε να μην μου ξεφύγει κανένα. Αν υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές θα τις προσθέσω σε δεύτερο take. Deadline συμμετοχής την Τετάρτη 21/2. Noiz_shuffle_in_A.mp3 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Ματζόρε ρε μάστορα...; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Ματζόρε ρε μάστορα...; Βάρα το Λα κι όλα θα παν καλά. :) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Ο καθένας θα στείλει μόνο το τελικό solo που θα τον εκπροσωπήσει στο clip. Ας μη στείλουμε 7λεπτα σολίδια για να πρέπει μετά να επιλέξω ποιες φράσεις. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Ρε σεις....αυτα τα καναμε μεταξυ 17 και 19...εχουμε ξεχάσει πως παν τα 12μετρα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Δεχεστε και ημιμαθεις τρομπετιστες??? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Όχι οτι μου πέφτει λόγος. ...αλλα πολύ το κουράζετε. 12 μέτρα είναι στον καθένα. ..παιχτε τα οσο /οπως εμπνεεστε και απο δω παν και οι αλλο. Φανταστείτε οτι είστε a gun for hire. Αυτη ειναι η "δουλειά". Go for it. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Ρε σεις....αυτα τα καναμε μεταξυ 17 και 19...εχουμε ξεχάσει πως παν τα 12μετρα.... Στα τζαμ πρέπει να οριοθετούνται τα μέρη αλλιώς βγαίνουν βαρετή σούπα. Το 12μετρο, 1, 4, 5 shuffle, είναι standard. Για να δούμε λοιπόν τι εξέλιξη έχεις τώρα στα 21. ;) Δεχεστε και ημιμαθεις τρομπετιστες??? Είπαμε όλα τα όργανα χωράνε. Όχι οτι μου πέφτει λόγος. ...αλλα πολύ το κουράζετε. 12 μέτρα είναι στον καθένα. ..παιχτε τα οσο /οπως εμπνεεσται και απο δω παν και οι αλλο. Φανταστείτε οτι είστε a gun for hire. Αυτη ειναι η "δουλειά". Go for it. Πέστα ρε Λάκη! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 να βάλω ένα σολο πιάνο λίγο ξεκούρδιστο? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GZaimis Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2018 Μπορώ να πάρω το "7" για σόλο στα πλήκτρα με ήχο Monster Lead; Edit: Έγραψα ήδη, "δεν κρατιόμουν"! ;D Genius begins great works; labor alone finishes them... -- J. Joubert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις