theopas Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Γιατι ενω βλεπω στο browser μου τα αβαταρ ολων των αλλων δεν εμφανιζει το δικο μου? 8O :?: Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Έχεις βάλει; Αν ναι είναι το σωστό (μέγεθος, χωρητικότητα); "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Γιατι ενω βλεπω στο browser μου τα αβαταρ ολων των αλλων δεν εμφανιζει το δικο μου? 8O :?: Έχεις βάλει στο προφίλ σου κανονικά άβαταρ το οποίο τηρούσε τους κανονισμούς; (80x80, 6 kb κλπ κλπ) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 ναι ρε παιδια...ολα κανονικα!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Την εικόνα μετά το ανέβασμά της ως αβαταρ δεν πιστεύω να της αλλάζεις θέση ή να την διαγράφεις! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 οχι ρε μαμωτο και δεν ξερω τι στο καλο γινεται!!απο οπου και να μπω δεν το βγαζει!! :x Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 ουτε σε εμας το βγαζει don't worry ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kretinos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 μήπως είναι προβληματική η εικόνα; δοκίμασε αν είναι με μία άλλη να το τσεκάρεις (αν δεν το έχεις ηδη κάνει). Let's talk vocals...any kind! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Δωσε Link απο το νετ μην βαζεις to folder του σκληρου σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση