cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 Κυριακή πρωί λοιπόν, ξύπνησα και νωρίς... ::), δεν είχα τι να κάνω, πήρα λοιπόν ένα παλιό κομμάτι μου (3,5 χρονών) έσβησα το παλιό μπάσο, έγραψα νέο, άλλαξα όλα τα τύμπανα, πρόσθεσα και μια ρυθμική κιθαρούλα και το ξαναμίξαρα. Με ακουστικά όλα αυτά γιατί κοιμούνται ακόμη όλοι στο σπίτι... :laugh: Ο λόγος... εδώ και 3-4 μήνες ξαναμιξάρω όλα τα κομμάτια μου (πάλι...) και θέλω να δω εάν είμαι σε καλό δρόμο! Είπα να το στείλω στον Npap, στον Dim, στον fusion και στα άλλα καλά παιδιά με pm για γνώμες και συμβουλές περί την μίξη και παραγωγή του (για να δω εάν βελτιώθηκα σ'αυτόν τον τομέα), αλλά μετά σκέφτηκα τον Otto##... :-* :laugh: Οπότε, βουαλά...: https://soundcloud.com/fotistsigos/the-beach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 [soundcloud] [/soundcloud] εμένα μου άρεσε... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 Ποιος Φώτης; Αυτός είναι ο Λάκης - με τα ψηλά ρεβέρ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 Θέλει δουλειά ακόμη..... ::) Η φωνή πάντως, απαράδεκτη! :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 όταν του λεω εγώ τραγούδα.... σφυρίζει αδιάφορα... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 Περίεργο ποστ βρε Dim.... ::), δεδομένου ότι υπάρχει κι εδώ...https://www.noiz.gr/index.php?topic=213520.0 :-X ::) :laugh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 Θέλει δουλειά ακόμη..... ::) Η φωνή πάντως, απαράδεκτη! :( καλά.... εσύ τραγούδα.... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 Περίεργο ποστ βρε Dim.... ::), δεδομένου ότι υπάρχει κι εδώ...https://www.noiz.gr/index.php?topic=213520.0 :-X ::) :laugh: ε καλά.... δείρε μας .... εγώ τό'δα στο soundcloud..... πού είναι ο Λάκης να τα συμμαζέψει...? ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 ε καλά.... δείρε μας .... εγώ τό'δα στο soundcloud..... πού είναι ο Λάκης να τα συμμαζέψει...? ;D Καλά ντε... ::) :-* Άσε τον Λάκη όμως, γιατί τώρα τελευταία κάνει υπερωρίες εδώ στο Νόιζ.... ;D Το μπάσο πως σου φάνηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2018 δειλό.... teisco είναι? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση