Προς το περιεχόμενο

Καλα ηταν οσο ΚΡΑΤΗΣΕ....

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για αυτό θα τους αφιερώνω τραγούδια Slipknot :lol: :lol: ]

To δικό μου το είδες που σου αφιέρωσα;; :(

Τώρα εκεί ήμουν :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 135
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τώρα εκεί ήμουν :wink:

Καλό;;;

Ε πάνε διάβασε την απάντηση μη χάλάμε το thread θα μας βάλει χέρι ο boss :D :lol:

You are wrong f**ked and overatted...

Τώρα είδα αυτό το θέμα και... φρίκαρα...

Ας με συγχωρέσει ο Yameth που συνεχίζω να απαντάω, απλά δεν μπορούσα να μην το κάνω...

Αν και γράφω πολύ σπάνια, παρακολουθώ αυτό το forum εδώ και χρόνια.

Απλά ελπίζω ο Sf όταν ξεκουραστεί... να επανέλθει! Γιατί είναι από τις μεγαλύτερες απώλειες που έχουμε μέχρι στιγμής...

www.pramnos.net

εφ'οσων ετσι ηρθαν τα πραγματα εδω,τουλαχιστον ας φροντισουμε οσοι παραμενουμε εδω μεσα να σκεφτομαστε λιγο παραπανω πριν πατησουμε το πληκτρολογιο..

τεσ'πα...

ααααα!!!!

στον επομενο modular να του πουμε να μην παιρνει θεση μεσα στο forum ανοιχτα με τον τροπο που εκανε ο superfunk καθ'οτι ξερω πολυυυυ κοσμο που δυσαρεστειται απο αυτο..

πχ.στα μεγαλυτερα forum στον κοσμο(βλεπε huge racks)ποτε κανεις δεν ειχε παραπονο απο τον εκει modular και για αυτο ειναι ενα forum στο οποιο θα βρεις τους παντες μεσα... suhr,ziegler k πολους αλλους

(κατι που εδω δυστυχως δεν το εχουμε και ειναι πολυυυυ κοσμος που θα μπορουσε να μας βοηθησει και να βοηθησουμε και λειπει απο εδω μεσα)

H γνώση ανθρώπων σαν του superfunk είναι πολύτιμη εδώ μέσα.Όσον αφορά τις διαφωνίες είναι θεμιτές μέσα σε ένα forum,όχι όμως και οι ειρωνίες και οι βρισιές που τελικά υποβαθμίζουν τους εμπλεκόμενους όσο και το ίδιο το φόρουμ.

Τι τσαμπουνάτε ότι ήταν ισχυρογνώμων και απόλυτος; Μάλλον δεν έχετε πέσει ακόμη σε ισχυρογνώμωνες και απόλυτους ανθρώπους στη πορεία σας ή έχετε τη φαντασίωση ότι κάποτε θα περάσετε ένα ήσυχο απόγευμα με τον Γκίλμουρ' date=' όπου αφού βάλει τη γυναίκα του να σας φτιάξει καφέ θα καθήσει υπομονετικά και θα ακούσει τη γνώμη σας για τα σόλο του και για το χρώμα της κιθάρας του, ενώ παράλληλα θα σας προτείνει ίσως να πάτε να του πάρετε τσιγάρα :) :) . Αυτά είναι αστεία πράγματα και θα σας το πω χοντρά: για το 99% από εσάς, ο Superfunk μπορεί και να είναι ο πιο σπουδαίος κιθαρίστας που θα γνωρίσετε στη ζωή σας ΚΑΙ έκατσε να σας μιλήσει για αυτά που ξέρει (διότι χρειάζονται και τα δύο, μόνο το ένα από τα δύο αυτά δεν αρκεί). Το υπόλοιπο 1% είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα εξελιχτείτε σε εξίσου ισχυρογνώμωνες και απόλυτους τύπους (όπως είμαι και εγώ άλλωστε), όταν με το καλό φτάσετε τα 35-40 - το λένε καταστάλαγμα και δεν είναι αφύσικο. [/quote']

Αν εσυ το λες κατασταλαγμα εγω το λεω αρτηριοσκληρυνση. Επιπλεον τις μαθηματικες βεβαιοτητες μπορεις να τις κρατησεις για τον εαυτο σου.

Σημειωση: τον SF χωρις ουδεποτε να τον εχω γνωρισει εκ του πλησιον τον εκτιμω ως γνωστη του αντικειμενου του (κανεις νομιζω δεν μπορει να αμφισβητησει οτι οι γνωσεις του ειναι σαφεστατα και πολυ πανω απο τον μεσο ορο) και ως τετοιος ειναι πολυτιμος για καθε φορουμ. Η οποια επιστροφη Του :D :D :D :D :D (και οποιουδηποτε αλλου)οποτε και αν την αποφασισει ειναι ευπροσδεκτη και θα μας χαροποιησει τα μαλα......

Προτείνω να συνεχίσετε τις καθημερινές μετάνοιες (εσείς οι κιθαρίστες) και μάλιστα να ανοίξετε thread με στόχο να συγκεντρωθούν καμιά 300αριά "Συγνώμην"' date=' διότι ο άνθρωπος που θίξατε έχει φιλότιμο και αισθάνεται δεσμευμένος από το λόγο του: δεν πρόκειται να επιστρέψει εύκολα. [/quote']

Απο εκει και περα προφανως κανεις πλακα.....εγω προτεινω περαν των "300 συγνωμην" η υπατη αρμοστεια του Ο.Η.Ε να συλλεξει υπογραφες για την επιστροφη του.

Οταν ενας "κατασταλαγμενος" ανθρωπος της ηλικιας των 35+ οπως εισαι εσυ και εγω ανακοινωνει με φιρμανια και πρωτοσελιδα αρθρα την αποχωρηση του προφανως προσβλεπει σε καταιγισμο απαντησεων και αυτο εγω το λεω συναισθηματικο εκβιασμο και ως τετοιος περισσοτερο αρμοζει σε κακομαθημενο 14χρονο μοναχοπαιδι......εξαλλου η συνεχεια του thread με επιβεβαιωνει..... το σπορ των αναχωρησεων δεν ειναι κατι καινουργιο ουτε σε αυτο ουτε σε αλλα φορα και για αυτο δεν εχεις παρα να ανατρεξεις σε παλαιοτερες αναλογες ηχηρες αποχωρησεις......

Κοιτωντας την πρωτη σελιδα και την τελευταια μου ερχεται στο νου η εξης παροιμια:

"30 νοματεοι χορευουν πανω απο τον ταφο του νεκρου" ( χτυπα ξυλο' date=' να'ναι μια χαρα ο ανθρωπος ο Superfunk που προσωπικα δεν εχω και κανενα παραπονο, αλλα απο τη στιγμη που αποφασισε να φυγει για τους αλφα βητα λογους, πρεπει να σεβαστω την αποψη του και να μην πεσω σαν γυναικουλα στα ποδια του για να γυρισει. Δικη του η αποχωρηση, δικη του και η επιστροφη )[/quote']

Εσυ μου φαινεται εισαι πραγματικα κατασταλαγμενος :D :D :D :D :D :D :D

Και επειδη ακουστηκαν και καποιες φωνες του στυλ "πως καταντησατε ετσι το φορουμ" εμενα μια χαρα μου φαινεται το φορουμ και ως προς την ποιοτητα και ως προς την ποσοτητα των πληροφοριων.....οποιος εχει αμφιβολιες δεν εχει παρα να το συγκρινει με γειτονικα ελληνικα αλλα και ξενα φορα.

Οχι SuperFunk μη φυγεις.......ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ....ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΩ!

Ρε αντε συνελθετε! Ειπε οτι θα φυγει ο μεγαλος τυπος που λεει οτι παιζουν ρολο μονο οι μαγνητες και οχι τα ξυλα στον ηχο και τρελαθηκατε...! Για αυτο η Ελλαδα ειναι μπουρδελο μουσικα...γιατι υπαρχουν τετοια καδρονια οπως επιβεβαιωνεται απο τα 329743287 post!

Λεει ενας αλλος..."ο SF δεν ειναι κανας τυχαιος οπως και εγω αλλωστε και αλλοι εδω μεσα". Τι λετε ρε? Ειστε με τα καλα σας? Τυχαιος δεν ειναι ο Hendrix και ο Hetfield(για να πιασουμε καλη γκαμα). Αντε και ο Philip Sayce. Νομιζουν εδω μεσα καποιοι οτι ειναι και κονιορδοι....

Ξεκινηστε το πιωμα γρηγορα(για να πνιξετε το πονο σας για την Τ Ρ Α Γ Ι Κ Η αποχωρηση)!

δεν γινετε να συμφωνησω περισσοτερο...

προτιμω guru στις ανθρωπινες σχεσεις,στον σεβασμο και στην συναδελφικοτητα παρα στο set up.

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

λοιπόν...έχει πολυ πλάκα...

αν και δεν ξέρω καλά τον Superfunk σαν άνθρωπο...μπορώ να πω οτι τον συμπαθώ....

σαν γνώστη περι κιθαροήχου κτλ κτλ....κατακαιρούς..πετάει μεγάλες...κοτσάνες... και του το έχω πει :lol:

εσείς όλοι που θεωρείτε οτι μάθατε ...είστε άξιοι της μοίρας σας...και σας εύχομαι να παίζετε για πάντα με guitar rig!!!!

anyway...βρίσκω παιδιάστικη και την συμπεριφορά την δική σας που παρακαλείτε έναν τύπο...να γυρίσει πίσω.... γύρισε Σούλα πίσω κτλ κτλ...και καψούρα μανίτσα μου αλλά και την δικιά του...που πέρνει τα κουβαδάκια του και φεύγει... αυτό το πράγμα...δεν το δηλώνει πρώτα κανείς ....απλά το κάνει...

αυτή είναι η άποψη μου...όσο σκληρή και να είναι... 8) κράξτε με τώρα μεγαλοπατέρες...της κιθάρας 8) [/b]

λοιπόν...έχει πολυ πλάκα...

αν και δεν ξέρω καλά τον Superfunk σαν άνθρωπο...μπορώ να πω οτι τον συμπαθώ....

σαν γνώστη περι κιθαροήχου κτλ κτλ....κατακαιρούς..πετάει μεγάλες...κοτσάνες... και του το έχω πει :lol:

εσείς όλοι που θεωρείτε οτι μάθατε ...είστε άξιοι της μοίρας σας...και σας εύχομαι να παίζετε για πάντα με guitar rig!!!!

anyway...βρίσκω παιδιάστικη και την συμπεριφορά την δική σας που παρακαλείτε έναν τύπο...να γυρίσει πίσω.... γύρισε Σούλα πίσω κτλ κτλ...και καψούρα μανίτσα μου αλλά και την δικιά του...που πέρνει τα κουβαδάκια του και φεύγει... αυτό το πράγμα...δεν το δηλώνει πρώτα κανείς ....απλά το κάνει...

αυτή είναι η άποψη μου...όσο σκληρή και να είναι... 8) κράξτε με τώρα μεγαλοπατέρες...της κιθάρας 8) [/b]

¶μα η δικιά μας συμπεριφιρά ήταν παιδιάστικη κλπ κλπ άλλο τόσο ήταν και η δικιά σου φιλαράκι... Έχεις την καληνύχτα μας... :wink:

Βass is a state of mind...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου