Satanas Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Με 50 € εισαι αρχοντας.... Κανει ακριβως αυτο που θελεις με πχιοτητα https://smart.noiz.gr/details.php?id=372554 Αλλιως ειπαμε TC Spark Booster το mini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2018 (Tελειως ασχετο αλλα αν καποιος απαντησει αν θελει ας πει και κατι για το εξης: εχω δει πολλες φορες να λεει/γραφει καποιος οτι το delay παει ''μετα'' το OD/Distortion. Οταν λεμε ''μετα'' εννοουμε στα αριστερα του οπως τα βλεπουμε? δηλαδη η σειρα ειναι απο την κιθαρα προς τον ενισχυτη? Γιατι εγω παιζω με το delay στα δεξια του OD και μου αρεσει παρα πολυ ετσι . ) Γίνεται κι αυτό αλλά πιο σπάνια. Αν σ'αρέσει εσένα περισσότερο έτσι, τότε κανενός δεν πέφτει λόγος. Κι εγώ έχει τύχει να το χρησιμοποιώ μπροστά από drive, αναλόγως το delay βέβαια. Ο λόγος που δεν συνηθίζεται είναι επειδή σου βρωμίζει κάπως τον ήχο αλλά από την άλλη τα repeat του είναι δυναμικά. Και χρησιμοποιείται για διάφορα στυλ: είτε για shoegaze κιθάρες είτε για το 'Ain' talking about love' των Van Halen που λέει ο λόγος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση