Thorslingen Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Το πρώτο κομμάτι των Cure for Optimism κυκλοφόρησε! ;D ;D! [/img] Ακούω κριτικές. Εάν σας αρέσει κάντε ένα like στο https://www.facebook.com/CureforOptimismband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 πολυ καλη δουλεια παιδια και ωραια και λιτα παιξιματα απο ολους σας . Το ακουσα πολυ ευχαριστα. well done! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Ολίγη από Ozric, ολίγη από porcupine, ότι πρέπει! Πολύ ωραίοι, μπράβο! Η μόνη ένσταση που έχω είναι πως μάλλον θα μου καθόταν λίγο καλύτερα με λιγότερο βαριές κιθάρες αλλά είμαι και περίεργος οπότε μην δίνετε σημασία! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thorslingen Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2018 Ολίγη από Ozric, ολίγη από porcupine, ότι πρέπει! Πολύ ωραίοι, μπράβο! Η μόνη ένσταση που έχω είναι πως μάλλον θα μου καθόταν λίγο καλύτερα με λιγότερο βαριές κιθάρες αλλά είμαι και περίεργος οπότε μην δίνετε σημασία! ;D Σε ευχαριστώ πολύ! Έπεσες απόλυτα μέσα στις επιρροές! O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση