Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Αν και καθυστερημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 υποθέτω ξέρετε πόσο καιρό χρειαζόταν ο μάστορας να βάλει καινούργιο κομμάτι σε μια λατέρνα.... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Ενδιαφέρον αλλά πιο πολύ για εφέ και όχι για πραγματικό παίξιμο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Δεν μου έφταναν οι "πρασινάδες" που παίζω, θα πρέπει να προσέχω και που απλώνω τα χέρια μου. :o Εντυπωσιακό προϊόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Ό,τι πρέπει για τον Matt Bellamy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Επιτέλους...ένα Floyd που δεν θα ξεκουρδιζει! ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Φαντάζομαι τα θέματα του μέλλοντος στο νοιζ: "Κάνει διακοπές η κιθάρα μου, τι φταίει;" "Πρώτα απ'όλα, βγάλε την πίσω πλευρά και βάλε το διαγνωστικό. Τι κωδικό σφάλματος σου βγάζει; Αν είναι 4023, βγάλε και την κάτω μπροστά πλευρά και τσέκαρε τις συνδέσεις στους σένσορες, καθώς και την τρείς εν σειρά πλακέτες..." Πέραν της πλάκας, θεωρώ επική φάση κάτι τέτοια π...νίστικα τεχνολογικά κόλπα αλλά δεν μου κάθεται καθόλου καλά αυτός ο τέρμα midi synth ήχος που μπλέκεται με τον "φυσικό" (όσο είναι στα βίντεο, τέλος πάντων) ήχο της κιθάρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση