BlackCrow81 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Νέα σειρά από την Squier με μοντέρνα χαρακτηριστικά (όπως λέει) για hard rock και metal παίχτες. Βλέπω reverse και matching color headstock, humbuckers κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Μπράβο στη Squier. Όλο και καλύτερα. Αν καταφέρει να κρατήσει λίγο και τις τιμές, η επόμενη μου κιθάρα θα είναι Squier. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Ε εντάξει 3-4 κατοστάρικα είναι καλή τιμή πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Ε εντάξει 3-4 κατοστάρικα είναι καλή τιμή πιστεύω Ναι αλλά μέχρι εκεί. Οι CV έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Το μετανιωσα ηδη που πουλησα την CV Tele μου.... :'( Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 σα να μου φαινεται οτι η squier διαβασε ενα προηγουμενο θεμα εδω στο νοιζ περι superstrats και ειπε.. superstrat θελετε ? παρτε να 'χετε..!!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Μπράβο στη Squier. Όλο και καλύτερα. Αν καταφέρει να κρατήσει λίγο και τις τιμές, η επόμενη μου κιθάρα θα είναι Squier. Μπράβο στη squier ή μπουου στην fender που σαν να έχει ξεφύγει σε τιμές στα αμερικάνικα προϊόντα ...? Από την στιγμή που η squier αποδεικνύει ότι τα πράγματα είναι απλά.... Βέβαια δικιά τους είναι η ''συνταγή'' και όσο θέλουν μπορούν να την πουλάνε, όσο απλή και να είναι, αλλά ρε παιδιά 1600-1700 η american pro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ έχω μια καλύτερη ιδέα, να φέρουν και στην Ευρώπη μια γραμμή παραγωγής, Fender MIE. Ή ακόμα καλύτερα στην Ελλάδα. Ποιός δεν θα αγόραζε μια Fender MIG? Τιμαί ασυναγώνισται ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ έχω μια καλύτερη ιδέα, να φέρουν και στην Ευρώπη μια γραμμή παραγωγής, Fender MIE. Ή ακόμα καλύτερα στην Ελλάδα. Ποιός δεν θα αγόραζε μια Fender MIG? Τιμαί ασυναγώνισται ;D Tί MIG και MIΕ μας τσαμπουνάς αγόρι μου? ;D (αν και το MIG δεν θα ήταν και τόσο άσχημο, μιας και τα ''ε'' στις Fεndεr είναι τα ελληνικά ;D ) Η λύση είναι μία, ήδη υπάρχει χρόνια και λέγεται ΜΙΜ. Και πιο συγκεκριμένα, λέγεται Classic player (και πάνω) MIM. CP, Baja, Roadworn.... Πίνω νερό στο όνομα αυτών των μεξάνικων κιθαρών προσωπικά. Άμα είσαι τυχερός, τις βρίσκεις και μεταχειρισμένες λίιιγο παραπάνω από τις squier CV (οι οποίες είναι και αυτές εξαιρετικές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2018 Ενδιαφέρουσες προτάσεις. Θα περιμένω να τις δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση