sotiroubas Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 Σπύρο μου φάνηκε ελάχιστα βεβιασμένο το παίξιμο? ο ήχος που είναι distorted στα δικά μου αυτιά ακούστηκε λίγο μπουκωμένος κυρίως στις μπάσες χορδές. Αλλά έρχεται η μελωδία και τα χαρακτηριστικά φρασεολογικά περάσματα σου που μας αποζημιώνουν με το παραπάνω.Χωρούσε νομίζω λίγο παραπάνω να κρατήσεις το βιμπράτο σου. Επίσης έχεις το περιθώριο και τις δυνατότητες να καθαρίσεις κι άλλο την πένα σου(alternate picking) δεν το λέω σαν παρατήρηση αλλά ξέρω ότι τοχεις... Γενικά παρά πολύ ωραία! https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 OP Guru Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 Έχεις δίκιο, είμαι λίγο στη τσίτα, γενικά μιλώντας. Και για τον ήχο, που λες, μάλλον έχεις κι εδώ δίκιο. Είναι κι αυτό work in progress. Για την ιστορία, να πω πως εδώ δεν παίζω με πένα, είναι όλο δάχτυλα. Να σαι καλά, Σωτήρη! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 Πολύ ωραίο track, μ'άρεσε πολύ το πώς έδεσες τέτοιο ήχο κιθάρας με synth. Πώς έγραψες την κιθάρα; More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 OP Guru Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 Thanks Bill. :) Να διευκρινίσω πως δεν πρόκειται για synth, είναι 7-8 ηλεκτρικές με ebow. Η lead είναι η στρατ στο Riot, στο sans amp στην επιλογή tweed καθαρό, στην κάρτα ήχου. Όπως είπα, σκοππεύω να ηχογραφήσω λίγο περισσότερο με την ηλεκτρική και το ψάχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 Αν έχεις τρόπο για DI είναι ο καλύτερος για να ψαχτείς. Σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις ουσιαστικά όπως θέλεις αργότερα. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 ο ήχος που είναι distorted στα δικά μου αυτιά ακούστηκε λίγο μπουκωμένος κυρίως στις μπάσες χορδές. Αυτό σκέφτηκα μόλις το άκουσα. Ακριβώς αυτό. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 Πρωταπόλα εξαιρετική η έμπνευση των e-bows. Αυτά και μόνα τους είναι κομμάτι. Τώρα για το σόλο εγώ ενθουσιάστηκα με τη mid-fi παραγωγή της κιθάρας γιατί μου θύμισε παλιές 70's fusion παραγωγές - και φυσικά το παίξιμο. Δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα. Εξαιρετικό. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 ας το ξανακούσω..... (μπας και χωνέψω το fuzz....) ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 OP Guru Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ Ray! Αυτό για το DI, για κάντε το λιανά-ντεν καταλαβαίνει. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2018 ωραίος. Είσαι ωραίος. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση