Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Θα λείψω μερικές μέρες, αλλά γυρνώντας ελπίζω να υπάρχει ένα backing track επιλεγμένο να ρίξουμε 2-3 νότες. ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Για το δικό μου λοξό μυαλό θα με άρεσε να προκύψει κάτι Death metal από τους μπλουζιάρηδες ή κάτι πσαγμένο αφαιρετικό από τους μαχογκάνιυ καλό για μεταλάδες. ;) >:D :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Έχουν ποσταριστεί μπόλικα μπακιτράκια, άρεσε σε κανέναν τίποτα; Από συμμετοχές, μέχρι τώρα έχουμε: 1. bouzoukleri 2. x minor 3. dimsonic 4. noe13 5. RayDTutto 6. cigaret13 7. otto## 8. BillTrantos Λίγοι είμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Έχουν ποσταριστεί μπόλικα μπακιτράκια, άρεσε σε κανέναν τίποτα; Να φτιαχτεί οριτζινάλε οπισθοδιάδρομος :) (backing track) δεν παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 από αυτά που προτάθηκαν προσωπικά με ενδιαφέρουν τα δυό του φιούζιου, το δικό μου ;D, του Carlos, του Collins και του Hendrix. έτσι για να έχουν και μια α πρόκληση. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Κ εγω συντασσομαι πιο πολυ με τα μπακιντρακια του χμινορε Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Ως τρισμέγιστος κουλάδιος με έκανε κλίκ το 7/8 Plini Style Backing Track του συνθέτη Excellent Quality. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Αν και δεν λαμβάνω μέρος. :) that's a real killer..... ;D Πολύ ζόρι μιλάμε..... :-\ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Είμαι άμαθος από BT και δεν καλοξέρω πού να ψάξω. Νομίζω ότι αυτό που παραθέτω όμως αφήνει αρκετό χώρο για διαφορετικές γεύσεις. Βάλτε με κι εμένα στους συμμετοχή. :laugh: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Θα συμφωνησω με το του Earendil clip. Προσφερεται για να παιξουν οι μπλουζοι μπλουζ,οι μεσοι μεσα,οι εξωτερικοι εξω,φασιον,ντεθ \m/κλπ. Tα του Χμινορ ειναι ολα ωραια,πολυ γουστοζικα,αλλα ισως σε πανε σε πιο συγκεκριμενο παιξιμο. Αυτο βεβαιως εχει να κανει με το τι θελουν οι περισσοτεροι ανθρωποι που θα συμμετεχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση