fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Επειδής άρχισε τα ακαταλαβίστικα κι ο Ξι μινόρε, και μιλάτε σε μια γλώσσα που δεν καταλαβαίνω, να πω κι εγώ την γνώμη μου εκφράζοντάς την λαϊκά. Όταν σε μια αναφερόμενη άποψη γίνεται αναγωγή ως προς το γενικό, και η αντιπροσωπευτική κρίση του υποκειμένου αντιστοιχίζεται σε αντιδιαστελλόμενες πραγματικότητες, των οποίων οι κώδικες δεν είναι αντικειμενικής μορφής, αλλά αντίθετα υποκειμενικής θεώρησης, τότε υπάρχουν πάμπολες εκφάνσεις παρόμοιας οπτικής από εντελώς διαφορετικές συνιστώσες, των οποίων η τελική συνισταμένη μπορεί να είναι ίδια αλλά ταυτόχρονα διαφορετική. Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Επειδής άρχισε τα ακαταλαβίστικα κι ο Ξι μινόρε, και μιλάτε σε μια γλώσσα που δεν καταλαβαίνω, να πω κι εγώ την γνώμη μου εκφράζοντάς την λαϊκά. Όταν σε μια αναφερόμενη άποψη γίνεται αναγωγή ως προς το γενικό, και η αντιπροσωπευτική κρίση του υποκειμένου αντιστοιχίζεται σε αντιδιαστελλόμενες πραγματικότητες, των οποίων οι κώδικες δεν είναι αντικειμενικής μορφής, αλλά αντίθετα υποκειμενικής θεώρησης, τότε υπάρχουν πάμπολες εκφάνσεις παρόμοιας οπτικής από εντελώς διαφορετικές συνισταμένες, των οποίων η τελική συνισταμένη μπορεί να είναι ίδια αλλά ταυτόχρονα διαφορετική. Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα. Για ευρωαναλυτής καλά ομίλησες! Ο ξι μινόρε είμαι εγώ ορέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Ο Α και ο Β. Ο Α μέσα σε μια μέρα έφτιαξε ένα καταπληκτικό βίντεο. Ο Β το πάλευε ένα χρόνο και βγήκε μέτριο. Άρα ο Β επειδή κόπιασε περισσότερο δικαιούται ίδιας ή καλύτερης αντιμετώπισης από τον Α ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Στάσου ρε συ tamtam, θα απολογηθώ και στον x-minor για το κάτωθι; ( τι justification μου λες) : βλέπω πως ένιωσες την ανάγκη να "υπερασπιστείς" τους συμμετέχοντες στο κλιπ και τον κόπο τους, ασχέτως του προσωπικού σου γούστου, δεν ένιωσες όμως την ανάγκη να "επιβραβεύσεις" με κάποιο θετικό σχόλιο την προσπάθεια κάποιου Χ άλλου, ελλείψει αρνητικών σχολίων στο κλιπ του Χ άλλου. Επειδή συντονίζω (και) τα clips, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι δεν θα γράψει κανείς τίποτα εκτός κανονισμών σε αυτά (και όχι μόνον…..νομίζω το πώς κάνω Moderation στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι εμφανές) . Από εκεί και πέρα, τι θα κάνω, θα είμαι όλη την ημέρα εκεί και θα τους λέω όλους «μπράβο», λες και δεν έχω άλλη δουλειά να κάνω. Όπου θέλω ή ό,τι προλαβαίνω …σχολιάζω, Θα μου υποδείξει και ο χ-μινορ τι θα κάνω;; Και εγώ ανέβασα clips, και τα σχολίασαν ….τρεις….ε, και; Ήμαρτον και Τζίζους μαζί. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Ο ξι μινόρε είμαι εγώ ορέ? X minor. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Ο Α και ο Β. Ο Α μέσα σε μια μέρα έφτιαξε ένα καταπληκτικό βίντεο. Ο Β το πάλευε ένα χρόνο και βγήκε μέτριο. Άρα ο Β επειδή κόπιασε περισσότερο δικαιούται ίδιας ή καλύτερης αντιμετώπισης από τον Α ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος? Λάθος διατύπωση. "Ο Α και ο Β. Ο Α μέσα σε μια μέρα έφτιαξε ένα καταπληκτικό για τα γούστα μου βίντεο. Ο Β το πάλευε ένα χρόνο και βγήκε μέτριο για τα γούστα μου. Άρα ο Β επειδή κόπιασε περισσότερο δικαιούται ίδιας ή καλύτερης αντιμετώπισης από τον Α ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος?" Όχι, κατά την γνώμη μου ίδιου ή ανάλογου σεβασμού, κι ας μην μου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα τόσο πολύ. Το θέμα κατά την γνώμη μου είναι το "γιατί κοπιάζει κάποιος". Άσχετα αν το τελικό αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο ή όχι, θεωρώ ότι ο στόχος είναι πιο σημαντικός. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Πρώτον, προφανώς έγραψες κανονικότατα το disclaimer, εγώ θεώρησα το θέμα λήξαν με το "καλό" στο προηγούμενό σου ποστ, απλά αστειεύτηκα με το τελευταίο μου. Κυριολεκτικά γελούσα όσο το'γραφα και υπέθεσα πως θα το καταλαβαίνατε. Δεύτερον, ο "χ-μινορ" ούτε σου υπέδειξε τι θα κάνεις, ούτε σου ζήτησε απολογίες. Κατά τ'άλλα, ο ταμτάμ (και φαντάζομαι κανα-δυο άλλοι) κατάλαβαν απολύτως κάποια πράγματα. Από κει και πέρα, η ζωή συνεχίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Κατά τ'άλλα, ο ταμτάμ (και φαντάζομαι κανα-δυο άλλοι) κατάλαβαν απολύτως κάποια πράγματα. Από κει και πέρα, η ζωή συνεχίζεται. Δεν μου τα λες (αυτά τα πράγματα) και σε εμένα να τα καταλαβω; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Δεν μου τα λες (αυτά τα πράγματα) και σε εμένα να τα καταλαβω; Θα επιλέξω να μην, δεδομένης της θέσης σου. edit: Παρ'όλα αυτά, η συγγνώμη μου ισχύει, δεν αφορά τίποτα εσένα σαν πρόσωπο οπότε ήταν όντως άδικο να "μπλεχτείς". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Θα επιλέξω να μην, δεδομένης της θέσης σου. Ποια είναι η θέση μου; Καλό θα ήταν να μην μιλάμε με υπονοούμενα, και ΚΥΡΙΩΣ να μην ερμηνεύουμε τους άλλους και ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΝΑ υπό το πρίσμα των υπονοούμενων….. που δεν λέμε. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση