Προς το περιεχόμενο

The biggest shred collab song in the world

TamTam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

LK, απλά να σημειώσω ότι τη λέξη "κράξει" εσύ την εισήγαγες στη συζήτηση.

Δεν είναι απαραίτητο ότι ισχύει κιόλας, δεδομένου ότι κανένας δεν έκραξε κανέναν.

Η διαφωνία δεν είναι κράξιμο.

Παρακαλώ, συνεχίστε.

Το "κραξει" δεν πήγαινε στο παρόν νημα, αλλά στο υποθετικό ερωτημα ότι κάποιος δεν σχολίασε ΑΛΛΟ νήμα (προφανώς clip κάποιου συμφορουμίοτη-που ξόδεψε χρόνο-κοπο- γνωσεις) .

Εδιτ:

Αν διαβάσεις την όλη συζήτηση θα καταλάβεις.

Μαλιστα και εγω τη θεωρω άσχετη με το παρόν νήμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 89
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Και παρεμπιπτόντως, πολλοί εδώ μέσα έχουν δείξει δουλειές που επίσης απαιτούν κόπο, χρόνο και γνώσεις αλλά δεν έχω δει κανέναν να βγει να τους... εκτιμάει.

Ξέρεις πως ακούγεται αυτό;

"Έχουμε βγει πολλοί εδώ και κανείς δε μας εκτιμάει οπότε θα κράζω ό,τι βλέπω". Δε νομίζω ότι εννοείς κάτι τέτοιο πάντως.

Άρα όλα cool αν δεν μας αρέσει κάτι, εφόσον κρατάμε την αρνητική άποψή μας για πάρτη μας. Όταν κάποιος την πει όμως, SJW mode on.

Μια μια χαρά ειναι η διαφωνία, απλά κι εγώ βγήκα και διαφώνησα με σας  ;D. Αυτό δε κάνει εμένα σωστό και εσένα λάθος. Θα έλεγα ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είμαι λάθος. Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το παίρνουμε προσωπικά.

Τι ειναι το SJW;

Ακόμα όχι.

Για να το θέσω πιο απλά όμως. Μπορεί να συμβεί το απίστευτο, ΚΑΙ να γνωρίζει κάποιος ακριβώς τι κόπος, χρόνος και γνώσεις χρειάζονται για να βγει ένα τέτοιο αποτέλεσμα ΚΑΙ να μην του αρέσει.

Και ορίστε και το αυτονόητο PC version radio edit: "μπράβο που μάθανε να παίζουν έτσι αλλά εμένα δεν μου άρεσε".

Συμφωνώ 100% με αυτό. Π.χ δεν αρέσου σε όλους οι ίδιες ταινίες, και ας κοστίζουν μερικές εκατομυρια ή 100000 ώρες γυρισμάτων. Το έντιτ δε χρειαζόταν νομίζω, ακούγεται σαν ειρωνεία ενώ τα λες μια χαρά.

Επίσης τι εννοείς με το "ακόμα όχι;".

Ε ας μην του αρεσει. Του ειπε κανεις τίποτα , που δεν του άρεσε; (ξανα ρωταω)

Α οκ, άρα δεν υπονοήθηκε πως όποιος έχει αρνητική άποψη αυτομάτως τους κράζει και δε νιώθει να εκτιμήσει τι χρειάζεται για να βγει κάτι τέτοιο, μάλλον θα το διάβασα λάθος.

Otto όντως δεν το εννοώ έτσι και δεν μιλάω καν για τα δικά μου βίντιοζ που κλάιν μάιν στην τελική, αλλά και για μεγαλύτερες δουλειές.

Με την διαφωνία γενικώς δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί να μην προσβάλλει, εμμέσως ή αμέσως.

(Social Justice Warrior=υπερασπιστής των (υποτιθέμενα) αδυνάτων, μην δίνεις πολλή σημασία)

Δεν ήταν ειρωνικό το radio edit, είναι όπως θα το'λεγα δια ζώσης αν συνομιλούσα με κάποιον που δεν ήθελα και πολύ να συνομιλήσω, ίσα να τελειώνει το θέμα, μην παρεξηγηθούμε και τα λέγαμε. Που βρίσκω πως είναι ο μοναδικός τρόπος να μην γίνεται μπουγιουρντί από παρεξηγήσεις εδώ μέσα.

Το ακόμα όχι ήταν ακριβώς αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα μπαναριστεί για μια αρνητική, "άκομψα" τοποθετημένη άποψη.

• Moderator

Α οκ, άρα δεν υπονοήθηκε πως όποιος έχει αρνητική άποψη αυτομάτως τους κράζει και δε νιώθει να εκτιμήσει τι χρειάζεται για να βγει κάτι τέτοιο, μάλλον θα το διάβασα λάθος.

Όπως εξήγησα (και είχε δίκιο να ζητησει διευκρίνιση ο  tamtam) η λέξη "κράξει" αφορούσε το ασχετο με το παρον νημα , υποθετικό σου ερώτημα.

Το ακόμα όχι ήταν ακριβώς αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα μπαναριστεί για μια αρνητική, "άκομψα" τοποθετημένη άποψη.

Γιατί ποιος ΠΟΤΕ μπαναριστικε για κάτι τετοιο; Μπορείς να μας ενημερώσεις;

Τέλος,

Με την διαφωνία γενικώς δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί να μην προσβάλλει, εμμέσως ή αμέσως.

Αισθάνθηκες ότι σε προσέβαλε κάποιος; Έμμεσα ή άμεσα;

εγώ πάντως, οχι ότι η άποψή μου έχει καμία βαρύτητα, δε βρήκα κάτι άκομψο στις απόψεις σας. Απλά τις βρήκα λίγο "άδικες", με την μεταφορική έννοια του όρου. Γούστα ειναι αυτά, αλλά οι απόψεις του στιλ "Μπλάκμορ δεν ειναι" ακούγονται εντελώς ανούσιες. Δε μπορείς να συγκρίνεις μοναδικά ταλέντα που έπλασαν την ροκ όπως την ξέρουμε με "ερασιτέχνες" που κάνουν την πλάκα τους. Επίσης γενικά, δε βλέπω καν το λόγο για ένταση σε αυτο το νήμα.

• Moderator

. Επίσης γενικά, δε βλέπω καν το λόγο για ένταση σε αυτο το νήμα.

Ούτε και εγώ, απλά φαίνεται σαν κάποιος να διαφωνεί που κάποιος άλλος..... διαφώνησε .......με τη διαφωνία του  ;D ;D ;D ;D

Κανένας δεν σε quote-αρε  φιλε x-minor, ούτε απαντούσε ειδικά σε εσένα.

Την άποψή τους γραφουν όλοι.

Όπως εξήγησα (και είχε δίκιο να ζητησει διευκρίνιση ο  tamtam) η λέξη "κράξει" αφορούσε το ασχετο με το παρον νημα , υποθετικό σου ερώτημα.

Δεν ήταν ερώτημα, ήταν απάντηση στο δικό σου ποστ, όπου και αισθάνθηκα πως προσεβλήθην εμμέσως, υπονοώντας πως, εφόσον έχω αρνητική άποψη, σημαίνει πως δεν έχω ιδέα περί κόπου-χρόνο-γνώσεων κτλ. Η περαιτέρω απάντησή σου περί κραξίματος ενδυνάμωσε την παραπάνω εντύπωσή μου.

Αν δεν εννοούσες κάτι τέτοιο, πάσο, mea culpa και συγγνώμη από μένα.

Γιατί ποιος ΠΟΤΕ μπαναριστικε για κάτι τετοιο; Μπορείς να μας ενημερώσεις;

Δεν θέλω να μπω στην φάση να ονομάσω διάφορους που από μικροπαρεξήγηση κατέληξε σε full blown καυγά και ban. Πολλοί μπορεί να παρεξηγηθούμε με τον γραπτό λόγο αλλά να φύγει μέλος για έναν καυγά που μπορεί στην τελική να συνέβαινε (και να έσβηνε πιο... ανώδυνα) και δια ζώσης, το βρίσκω λίγο... άκομψο.

Τέλος,

Αισθάνθηκες ότι σε προσέβαλε κάποιος; Εμμέσα ή άμεσα;

Σου απάντησα πιο πάνω.

• Moderator

Αν δεν εννοούσες κάτι τέτοιο, πάσο, mea culpa και συγγνώμη από μένα.

Σε συγχωρω.

Αυτό που έγραψα, αν ηθελα να το ἀπευθύνω σε εσένα, θα το απηύθυνα (είτε με quote είτε με @).

Το γεγονός ότι εσυ το θεώρησες προσωπικό, και όχι κάποιος άλλος που είχε την ίδια άποψή με εσένα π.χ. Vartanis  ή dimsonic, κατανοείς ότι δεν εξαρτάται από εμένα.

Σε συγχωρω.

Αυτό που έγραψα, αν ηθελα να το ἀπευθύνω σε εσένα, θα το απηύθυνα (είτε με quote είτε με @).

Το γεγονός ότι εσυ το θεώρησες προσωπικό, και όχι κάποιος άλλος που είχε την ίδια άποψή με εσένα π.χ. Vartanis  ή dimsonic, κατανοείς ότι δεν εξαρτάται από εμένα.

Άρα δεν το εννοούσες έτσι, ή απλά δεν το απεύθυνες κάπου συγκεκριμένα;

• Moderator

Άρα δεν το εννοούσες έτσι, ή απλά δεν το απεύθυνες κάπου συγκεκριμένα;

Δεν απυθυνα σε εσένα (ούτε σε κανέναν) την πρώτη μου τοποθέτηση ήτοι:

Αν κάποιος έχει την παραμικρή ιδέα πόσος κόπος , χρόνος, γνώσεις χρειάζονται για να γίνει κάτι τέτοιο, μόνο να το εκτιμήσει μπορεί (άσχετα αν ακούει το είδος- το οποίο φυσικά και δεν ακούω).

Και δεν υπονόησα ότι κάποιος 'εκραξε¨στο παρόν thread, αλλά σου απάντησα ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έκραξε συμφορουμίτη που ανέβασε εδώ κάτι (και ξόδεψε γνωση-χρόνο και κόπο) , άσχετα εαν  τον σχολίασε θετικά......αρνητικά ή καθόλου.

Σου απάντησα δε σε μια άσχετη με το παρόν νήμα , προσπάθεια αναγωγής της απάντησς που έδωσα στο παρόν νήμα στην πρακτική  (των απαντήσεων) στα  clips του Noiz.

Edit:

Και αν δεν μπορεσες να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό:

Αν κάποιος έχει την παραμικρή ιδέα πόσος κόπος , χρόνος, γνώσεις χρειάζονται για να γίνει κάτι τέτοιο, μόνο να το εκτιμήσει μπορεί (άσχετα αν ακούει το είδος- το οποίο φυσικά και δεν ακούω).

και απλά το πήρες προσωπικά. σου εξηγώ.

Αυτό λέει, ότι μολονότι ΔΕΝ ακούω το είδος, εκτιμώ τον χρόνο, τις γνωσεις και την προσπάθειά τους.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου