RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Εμένα μου άρεσε πολύ ο φρανκ γκαμπαλε και η δασκάλα από το δεύτερο. ΥΓ. Μέτρησα πόσα "Μπα" έπρεπε να μοιράσει ο Ray σε αυτό το νήμα. Θα μπαμπακιαζε. Άσε, κι εγώ απελπίστηκα. Θα κάνω το μπαμπάκιασμα μόνο στα δικά μου θρεντ. Για το βίντεο, πολύ καλά παιξίματα φυσικά, το backing track βαρετό, κουραστικό και κακό συχνοτικά για shredding (δεν άφηνε χώρο για τους solo ήχους), γιαυτό κι εγώ δεν συμμετέσχα όταν μου είπανε. Όσο για τον τύπο με το λαχανικό, εγώ το είδα ως διαμαρτυρία ενάντια σε αυτή την τάση να πρέπει να τα παίζεις / ηχογραφείς όλα σε βίντεο αντί για απλώς να ηχογραφείς χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και είμαι μαζί του. Τέλος, όταν αυτοί πήγαιναν το Noiz ερχότανε (περίπου): https://www.noiz.gr/index.php?topic=167680.130 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Τέλος, όταν αυτοί πήγαιναν το Noiz ερχότανε (περίπου): https://www.noiz.gr/index.php?topic=167680.130 Θεούλης! Το'ψαχνα το τεμάχιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 ψηνεστε να κανουμε ενα καινουριο??? Αντι να τσακωνομαστε για μλκιες,να κανουμε κατι δημιουργικο!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 O LK έχει δίκιο στους ισχυρισμούς του,όπως και κάθε άλλος που έχει προσπαθήσει κατά το παρελθόν σε παρόμοια περίπτωση να συμπληρώσει τα εξής: 1.Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που δεν γουστάρουν τους "γρήγορους",δεν δηλώνουν απλά αυτό αλλά τους ειρωνεύονται κιόλας. 2.Οι "γρήγοροι" δεν το κάνουν ποτέ για τους "αργούς". 3.Πάλι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που κοροϊδεύουν τους "γρήγορους" δεν θα μπορέσουν ποτέ να παίξουν σε αυτό το τεχνικό επίπεδο...Κοινώς,ο κομπλεξισμός περισσεύει. 4.Και προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων,δεν είναι μόνο οι "γρήγοροι" που δεν μπορούν να παίξουν σαν τον Blackmore...Ούτε οι "αργοί" μπορούν. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Μάλιστα. Δηλαδή υπάρχουν τριών ειδών κιθαρίστες. Οι γρήγοροι, οι αργοί, και ο Blacknore. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά ειναι εύκολη η κριτική σε πιτσιρίκια (εντάξει βγάλε Τσαπμαν και κάποιους άλλους) και να το παίζουμε "το ένα μου ξυνίζει και το άλλου μου βρομάει", αλλά ίσως θα έκανε τη ζωή μας πιο εύκολη και ευχάριστη αν λέγαμε και κάτι καλό που και που. Μακάρι να είχα κι εγώ κανα δυο alias να μοιράσω κι άλλα συμφωνώ Πόσο μου λείπει εδώ πέρα και σε άλλα φόρουμ , άνθρωποι που έχουν πάντα να πουν ένα καλό λόγο ( τουλαχ. πριν πουν κάτι αρνητικό ) "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 ψηνεστε να κανουμε ενα καινουριο??? Αντι να τσακωνομαστε για μλκιες,να κανουμε κατι δημιουργικο!!! Το τελευταίο αν θυμάμαι καλά δεν είχε συμμετοχή και βούλιαξε. Πάντως αν γίνει κάτι, θα συμμετάσχω. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 1.noe13 2.RayDTutto Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Ray εσύ δεν είχες κάνει τα "κονέ" με μίξεις-tracks κτλ. μαζί με τον Τάκη τότε ή θυμάμαι λάθος; Δεν ανοίγεις εσύ ένα νέο θεματάκι και τώρα; Ίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιισως μαζευτούν μερικοί νοματαίοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση