Προς το περιεχόμενο

The biggest shred collab song in the world

TamTam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χωρίς το youtube βέβαια, καθώς και μια σειρά από τεχολογικά επιτεύγματα που επιτρέπουν πλέον να έχει ο καθένας μας ένα μικρό home studio στον υπολογιστή του, τίποτε απ' αυτά δεν θα ήταν ποτέ εφικτό.

Η ερώτησή μου είναι: απ' όλους αυτούς τους You Tubers/shredders, ποιου το παίξιμο σας αρέσει περισσότερο;

Ομολογώ ότι αυτοί που γνώριζα είναι λιγότεροι από αυτούς που μου είναι άγνωστοι.

[ Αν έχει ξαναποσταριστεί μέσα στις γιορτές και απλώς δεν το βρήκα στο φόρουμ, παρακαλώ σβήστε το ]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 89
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εξαιρετικά κουραστικό άκουσμα, κι αυτό από τυπά που ξέρει απ'έξω όλα τα σόλοζ του we're stars...

Αν ξεχώριζα κάποιον/ους θα'ταν το ντουέτο των Dorje, οι Chapman & Massad, με τον τελευταίο να ξεχωρίζει ένα τσικ παραπάνω. Και τα δύο παιξίματά τους, παρά το όλο "flashy" του θέματος, ξεχωρίζουν με πιο γουστόζικα και spicy περάσματα και δεν είναι απλά ο πανικός του "δες πόσες νότες μπορώ να χωρέσω σ'ένα μέτρο!" των περισσοτέρων υπολοίπων.

Jared Dines στην κιθάρα και Davie504 στο μπάσο.Αν και ως youtubers δίνουν έμφαση σε πιο κομικά videos κυρίως είναι και παιχταράδες.

2 many notes

Συμφωνώ...

Αυτό που ανάρτησε ο X-minor βέβαια, μου αρέσει πιο πολύ από το χριστουγεννιάτικο που ανάρτησα εγώ (και όχι, τα κορίτσια δεν έχουν να κάνουν κάτι).

Απ΄όλους τους παίχτουρες, αυτού πυο μου αρέσει το παίξιμο πιο πολύ (ίσως επειδή είναι πιο rock απ' ότι των υπολοίπων που συχνά απλώς shreddάρουν για το θεαθήναι) είναι ο Rob Chapman,

Βαρετό, αλλά εμπνευστικό από την άλλη, σου τη δίνει να πιάσεις την κιθάρα και... να παίξεις αργά! ::)

Αυτοί. Κατα τ'άλλα, τι φάση ο τύπος με το σέλερι;

Ο τύπος είναι και καλά μούρη. (χωρίς αυτό που παίζει μάλιστα να είναι καλύτερο από των άλλων)

Παρά το όλο fad του shred που'χει κατακλύσει τον κόσμο (του youtube) τα τελευταία χρόνια, δεν είναι τυχαίο που τα solos που'ναι αρεστά περισσότερο ανά τον κόσμο, ασχέτως (σχεδόν) ακουσμάτων κοινού, είναι πιο... κλασσικά και λιγότερο φλύαρα. Και είναι κι αυτά που μπορείς να θυμηθείς νότα-νότα, που μπορείς να τα τραγουδήσεις!

Hotel California, Free Bird, Comfortably Numb, Stairway to Heaven, Free Bird, τα γνωστά των AC/DC κ.ο.κ.

Δεν είμαι τέρμα κατά του shred, κι εγώ γουστάρω ν'ακούω κάτι τρελά ξεσπάσματα του Morse ή του Kotzen ή πολλών άλλων και σίγουρα ο εντυπωσιασμός υπάρχει ακόμα, αλλά πλέον έχει καταντήσει απλά τετριμμένο όταν το κάνουν όλοι, και ο ανταγωνισμός έγκειται στο ποιος θα το κάνει πιο γρήγορα και πιο φαφλατάδικα αντί για πιο δημιουργικά και αξιομνημόνευτα.

Ποζεριες και μπουρμπουληθρες.

Ουτε μια νοτα της προκοπης και της εμπνευσης.

Ταχυτητα ,επιδειξη, ταχυτητα, επιδειξη. :P

Για αυτό αγαπάμε Blackmore. ;D

Πρώην VARTANIS ?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου