TamTam Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 "Aπό τις 100 γυναίκες ανταποκρίθηκαν οι 36 όταν είχε την κιθάρα, 14 όταν είχε την τσάντα στον ώμο και μόνο 9 όταν δεν κρατούσε τίποτα". Λέω να αρχίσω να πηγαίνω με την κιθάρα στη δουλειά. http://bit.ly/2GljVUr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Μαλλον εκανες καποιο λαθος στο λινκ. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Μαλλον εκανες καποιο λαθος στο λινκ. fixed. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Μαλλον εκανες καποιο λαθος στο λινκ. Τι περίμενες από κιθαρίστα? ;D Ορίστε το σωστό λινκ http://www.valueforlife.gr/ygeia/oi-ntramer-einai-eksypnoteroi-apo-to-meso-oro-giati-o-egkefalos-tous-syntonizei-4-kiniseis-ana-defterolepto-kai-to-leei-epistimoniki-erevna/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Ισχύει κι εγώ άμα κυκλοφορώ με την θήκη στην πλάτη τελειώνω 10 pepper sprays για να τις διώχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Επιτέλους , η επιστημονική απόδειξις. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Τι περίμενες από κιθαρίστα? ;D Μάλλον δεν διάβασες σωστά τι μουσικό όργανο παίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Επιτέλους , η επιστημονική απόδειξις. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Καλά, ρίξε μια κιθάρα -την πιο ελαφριά σου) σε μια μαλακή θήκη και πήγαινε στη δουλειά. Και τα λέμε... ;D Εγώ θα το ξεκινήσω από Δευτέρα κιόλας. ::) Θεωρητικά, πρέπει να είναι αντίστοιχο effect με εκείνο που έχει το σκηνικό "κορίτσι με σκύλο καλοκαίρι, σε παραλία". Όλοι θέλουν/έχουν κάτι να πουν γι' αυτό. >:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Δεν φταιει το προκοίλι σου τα ακουρευτα μαλλια σου τα δοντια σου τα απλυτα τα ρουχα τα αισχρα σου Σαν τρως και πινεις οχι δεν φταει που κανεις σαν γουρουνι και που ειναι λεξη αγνωστη για εσενα το σαπουνι Δεν φταιει που οποτε μιλας λες μπουρδες και βλακειες και τις γυναικες τις κοιτας σαν να'ναι Ερινύες Φιλε μου φταιει οτι δεν κρατας στα χερια σου κιθαρα και οχι οτι όλοι οταν σε δουν λενε "παρ΄τον παπαρα" Φταιει οτι πεντατονικες δεν ξερεις και σολιδια και οχι οτι των γκομενων τα πρηζεις τα...ακρΚεντια Για αυτο σου λεω μαγκα μου κιθαρα να αποκτησεις που ξερεις απο ατυχημα ισως και να....μαμησεις ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση