X-minor Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Για νεωτερισμούς τσέκαρε tech prog mathcore djent, σίγουρα διαφορετικό από Chuck Berry και Rolling Stones. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Για να γινει κατι τεραστιο πρεπει να γινει κλασσικο και για να γινει κλασσικο πρεπει να αντεξει στο χρονο.Εδω ειναι ολη η ιστορια.Στο χρονο.Ποιοτικη μουσικη βγαινει και σημερα...σιγουρα υπαρχουν εκατονταδες καλυτεροι κιθαριστες απο τον χ ψ παιχταρα οι οποιοι ΔΕΝ θα γινουν τεραστιοι γιατι πολυ απλα εχουν ολοι ισαξιο βημα και ιδιο σημειο εκκινησης με αποτελεσμα ο διαθεσιμος χρονος του ακροατη να μοιραζει την πιτα της προσοχης και του ενδιαφεροντος του σε περισσοτερα και μικροτερα κομματακια.Και πριν προλαβει να δοκιμασει...ερχεται και αλλη και δοκιμαζει απο την αλλη...την πιο ζεστη....και μετα στα καπακια και αλλη...και παει λεγοντας.Η πιτα ομως παραμενει πανω κατω η ιδια...τα κομματια γινονται μικροτερα.Τρομερος καταιγισμος πληροφοριων για τον δεκτη σε σημειο που και ο καλος πομπος να χανει την αξια του.Και τοτε υπηρχαν παιχταραδες αλλα δεν τους μαθαμε ποτε.Υπαρχει περιπτωση να τολμησει καποιος να μεινει χωρις δισκο η μουσικα αδρανης πανω απο 1-2 χρονια και να μη τον φαει το ΚΡΑΚΕΝ;;;Παλια εβγαζαν δισκο ξεκινουσαν τουρ ωριμαζε το πραγμα....ειχε το χρονο του να ωριμασει...τωρα;Υπαρχει περιπτωση σημερα καλλιτεχνης η μπαντα να εχει 6-7 κομματαρες και να τις βαλει ολες μαζι στον ιδιο δισκο;;;Καβατζα!Σιγκλακι και αγιος ο θεος... Συμπερσσμα:ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΜΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ METALLICA!!! ☺☺☺ "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Υπερβολικός όπως πάντα!!!!! ;D ;D αυτή υποθέτω είδε τον Τζίμι να πιάνει δοξάρι και ζήλεψε.... μπράβο της. Δεν την ήξερα. Πάντως όντως λίγα χιτς και λίγα φράγκα. Ούτε για γόβες δεν φτάνουν! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 @ vagelism Καταρχάς να πω ότι δεν ακούω ροκ. Δεν περιμένω τη συνέχεια του ροκ (αλλά δεν βλέπω και τίποτα διαφορετικό). Είμαστε άλωtσε στο 2018, το προηγούμενο στάδιο δεν ήταν το 1980. Ακόμα και στα late 90’s έβλεπα/ άκουγα «διαφορετικά». Περιμένω ένα καινούργιο νέο είδος. Αλματα μεσα στα στυλ δεν ξερω αν θα δουμε πλεον...{βεβαια δεν βαζω το χερι μου 100% στην φωτια.} Μικρα βηματα ομως, εγω προσωπικα βλεπω καθε μερα. 2-3 ακομα μπαντες που σκεφτονται out of the box. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 @ vagelism. Δεν είπα ότι ΔΕΝ άκουσα τίποτα ωραίο. Ειπα ότι ΔΕΝ άκουσα τίποτα καινουργιο. ΚΑι αυτό ισχύει για πολλά είδη τέχνης. Και οι φωτογραφίες του Steven Meisel τέλειες είναι, αλλα κοπιάρει τον Newton. Όταν βγήκε ο Newton όμως, είχε κάνει breakthrough. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Να σημειώσω πως, έτσι όπως διαχωρίστηκε (γιατί;) το θέμα, αυτό το "ωραίο θέμα" στο πρώτο μου ποστ είναι λες και συγχαίρω τον εαυτό μου. Και οκ, είμαι φανταστικός ώρες ώρες αλλά δεν το παινεύομαι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2018 Να σημειώσω πως, έτσι όπως διαχωρίστηκε (γιατί;) το θέμα, αυτό το "ωραίο θέμα" στο πρώτο μου ποστ είναι λες και συγχαίρω τον εαυτό μου. Και οκ, είμαι φανταστικός ώρες ώρες αλλά δεν το παινεύομαι. ;D Διαχωρίστηκε γιατί εξελίχθηκε σε γενικότερου ενδιαφέροντος. Ήταν 'judgment call' εκ μέρους μου. Φαίνεται λίγο ασύνδετο όντως. Τα κακά του διαχωρισμού. Αλλά εντάξει μωρέ, τι πειράζει λίγος αυτοθαυμασμός. ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση