noe13 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2018 Λοιπον γρηγορη ερωτηση...εχω μια Vintage V6JMH Fillmore (παρεπιπτοντως ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ εργαλειο για τα λεφτα της!τολμω να πω καλυτερη απο classic vibe σχεδον στα μισα χρηματα!!!)και θελω να αλλαξω τα ηλεχχτρικα της...εχω 2 ειδη επιλογεων επωνυμων...υπαρχει καποιος λογος να διαλεξω τον ενα ή τον αλλο??? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδες εχουμε καμια ιδεα,ή να βαλω στη τυχη? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2018 Ο πάνω,ο κάτω είναι αγιοβασιλιατικος www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2018 Ο πάνω,ο κάτω είναι αγιοβασιλιατικος εβαλα τις φωτο ενδεικτικα για να δειτε τον τυπο...ο αντιστοιχος δικος μου ειναι alpha! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση