vagelism Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Το κομματι της Εlise Police meets radiohead το γουσταρα και εγω. Ο 1ος που ειδα με Loopers που πραγματικα ειναι καταπληκτικος ειναι αυτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Δες και αυτό, όπου παίζει μόνο τύμπανα... (μάλλον είναι το βασικό της όργανο) Ναι και εγώ αυτό πιστευω. Πιο εξοικειωμένη με τα τυμπανα μου φαίνεται Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 α πα πα βραδιάτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2018 Το κομματι της Εlise Police meets radiohead το γουσταρα και εγω. Ο 1ος που ειδα με Loopers που πραγματικα ειναι καταπληκτικος ειναι αυτος. Είναι επειδή είσαι ντράμερ>! Εμένα με γουστάρουν πιο πολύ οι έγχορδοι/έγχορδες λουπατζούδες, όπως η Kaki King ας πούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2018 Είναι επειδή είσαι ντράμερ>! Εμένα με γουστάρουν πιο πολύ οι έγχορδοι/έγχορδες λουπατζούδες, όπως η Kaki King ας πούμε [/quote Mπα οχι μ αρεσε η απλοτητα που ειχε..αλλα και φυσικα η ιδεα.. Kaki King!!!!! Φοβερη!! Πολλοι ισως δεν ξερουν αλλα τα χερακια του πιτσιρικα στην ταινια ειναι τηs Κaki. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2018 Sorry Tam αν σου χαλαω τo θεμα με την ωραιοτατη Elise {που και εμενα μ αρεσει} Για να μην ανοιγω νεο θεμα... μ αρεσε και η live looping φαση αυτωνων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση