fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Μου αρέσει επίσης υπερβολικά η showmaster. Και είναι και set neck (όχι bolt-on). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 E '70s δεν το λέμε αυτό το headstock? ;) CBS το λέμε. (Τον άλλον Ray τι τον έβαλες? Ως πρότυπο style? ;D) Διάβασε τι γράφει πάνω από την εικόνα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Εμένα μου αρέσει η Fender performer, αλλά πήγε άπατη. Από αυτή μάλλον εμπνεύστηκε ο Ken Parker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 ......70s ειναι το μεγαλο headstock με το BULLET TRUSSROD ... Πωωω αυτό είναι το χειρότερο απ' ολα. ;D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Εμένα μου αρέσει η Fender performer, αλλά πήγε άπατη. Αυτό το headstock μάλιστα. Αυτό έδειξε το δρόμο. Το δρόμο της εξόδου Από αυτή μάλλον εμπνεύστηκε ο Ken Parker Spot on! Όντως. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Από αυτή μάλλον εμπνεύστηκε ο Ken Parker Θα μπορούσε όντως ... Αλλά για κοιτάξτε την πιο προσεκτικά. Τρέμολο αλά floyd, 24 τάστα με πολύ εύκολο access στα τελευταία τάστα, διπλοί που σπλιτάρουν, ωραίο (για τα γούστα μου) headstock, και το σώμα (αν και όντως περίεργο) εμένα μου αρέσει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Κι από αυτές εμπνεύστηκε ο Τζουσκεβάιτις τη χρεωκοπία της εταιρείας του https://reverb.com/news/gibson-reveals-semi-hollow-version-of-controversial-modern-double-cut?utm_campaign=1612019_bloggibsondblcut&utm_medium=FB&utm_source=FB Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Κι από αυτές εμπνεύστηκε ο Τζουσκεβάιτις τη χρεωκοπία της εταιρείας του Αυτές όμως δεν είναι κακές ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Κι από αυτές εμπνεύστηκε ο Τζουσκεβάιτις τη χρεωκοπία της εταιρείας του https://reverb.com/news/gibson-reveals-semi-hollow-version-of-controversial-modern-double-cut?utm_campaign=1612019_bloggibsondblcut&utm_medium=FB&utm_source=FB Έλα όμως που η Gibson δεν χρεοκόπησε,άσε που το τμήμα κατασκευής ΚΙΘΆΡΩΝ είναι το μόνο τμήμα της εταιρείας που πάει ΠΟΛΥ καλά... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Οοου εξαιρετικά πάει. Εν μέσω πλήρους απαξίωσης από το, ομολογουμένως, σαρκοφάγο κιθαριστικό κοινό, Κάτι μισά δις χρέη, εν όψει πτώσης του Guitar Center= πιθανώς το πιστόλι του αιώνα, την πώληση του εργοστασίου του Μέμφις για τάχαμου νέες φοβερές εγκαταστάσεις, την μη παρουσία στη ΝΑΜΜ, τις απανωτές ατυχείς επιλογές στο σχεδιαστικό και στο προϊόν. Όλα καλά. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση