RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Καλώς η Fender πουλάει vintage (εικόνα και σχέδιο) αλλά τουλάχιστον ας μείνει στο εμφανίσιμο. Νομίζω ότι αν δεν είχε συνδεθεί με τον Hendrix όλοι θα θέλαμε να ξεχάσουμε το headstock των 70ς. ;D Εγώ τα βλέπω πάντα όπως στη photo. ;D Ποιος Hendrix φίλος.... Αυτός πούλησε τη Στρατ στα σεβεντο-έιτιζ... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 A ΠΡΙΝ αρχισετε να ΚΡΑΖΕΤΕ αυτες τις κιθαρες Πάλι στα λεγόμενα μου έρχεσαι φίλος. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 όλοι θα θέλαμε να ξεχάσουμε το headstock των 70ς των 60s θες να πεις σαν αυτη την κουκλα απο το 1966 προσωπικα το θεωρω ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ....πρωτοεμφανιστηκε δε το 1963 ( η πρωτη κιθαρα που το φορεσε ηταν η Fender Jaguar) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 των 60s θες να πεις σαν αυτη την κουκλα απο το 1966 προσωπικα το θεωρω ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ....πρωτοεμφανιστηκε δε το 1963 ( η πρωτη κιθαρα που το φορεσε ηταν η Fender Jaguar) Έλα οκ γούστα είναι αυτα, εγω το headstock αυτο το βρίσκω χάλια... Μάλιστα αυτο το μεγάλο headstock της φενδερ to βρίσκω ακόμα πιο άσχημο και απο το παντοφλέ μεγάλο που έβαζε η gibson στα 70ς :P ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Έλα οκ γούστα είναι αυτα, εγω το headstock αυτο το βρίσκω χάλια... Μάλιστα αυτο το μεγάλο headstock της φενδερ to βρίσκω ακόμα πιο άσχημο και απο το παντοφλέ μεγάλο που έβαζε η gibson στα 70ς :P ::) Δηλ. ουτε αυτο σου αρεσει? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Δηλ. ουτε αυτο σου αρεσει? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 E '70s δεν το λέμε αυτό το headstock? ;) (Τον άλλον Ray τι τον έβαλες? Ως πρότυπο style? ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Εμένα μου αρέσει η Fender performer, αλλά πήγε άπατη. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 E '70s δεν το λέμε αυτό το headstock? ;) Oχι δεν το λεμε 70s το λεμε CBS Headstock (το 1965 πηρε η CBS την Fender και το 1966 εβαλε το headstock της Jaguar σε ολα τα μοντελλα πλην της Τελε )...ειναι απο οτι καταλαβαινεις λαθος να λεμε 70s ενα headstock που σχεδιαστηκε το 63...70s ειναι το μεγαλο headstock με το BULLET TRUSSROD Εδω οσοι ενδιαφερονται ας δουνε τι εφτιαχνε τα χρονια τα παλια η Fender οταν ΔΕΝ ηθελε να βγαλει Fender...και αυτα βεβαια.....απατα πηγανε ;D Guitarchive: Fender Coronado Guitars and Basses | Fender Guitarchive www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2018 Εμένα μου αρέσει η Fender performer, αλλά πήγε άπατη. WTF? τι ειναι αυτο?? η κιθάρα του νταρθ του βέιντερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση