BlackCrow81 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Άλλο ένα leak που μας αποκάλυψε την νέα Parallel Universe Series (αυτή η Troublemaker tele είναι μούρλια). Fender Limited Edition Jaguar Strat Fender Limited Edition Troublemaker Tele Fender Limited Edition Jazz Tele Fender Limited Edition Whiteguard Strat Fender Limited Edition Strat Tele Hybrid Fender Limited Edition Tele Thinline Super Deluxe Περισσότερες πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές στο link https://www.gearnews.com/leak-fender-parallel-universe-jaguar-strat-troublemaker-tele-whiteguard-strat-jazz-tele/#comment-1111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Είπανε να καλύψουνε και το κενό της Gibson; >:D (Μόνο αυτή μου άρεσε btw :P ) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Εμένα μου άρεσαν όλες When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Πω, οι τελε ειναι φοβερες, αλλα ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ οχι με μανικι στρατ. Δεν βλεπονται, σα να βλεπω λορδο στο Μπακινχαμ με κοστουμι και τσαρουχι. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Χαχαχαχα! Τι έγινε ρε παιδιά, αγόρασε ο Τζούσκιεβιτς τη Fender? Πέιτε μου ότι δεν είναι φώτοσοπ Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Ναι, είναι ενας "αχταρμάς" απο ολα τους τα μοντέλα μαζί, και πιθανώς σημάδι απουσίας εμπνευσης εκ μερους τους, αλλα μου αρέσουν :P ;D και πολύ μάλιστα, κάποιες. Ειδικά αυτη η πρασινιζουλί τελετζαζμάστεροστρατοκάστερ... Την θέλω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Είπανε να καλύψουνε και το κενό της Gibson; >:D (Μόνο αυτή μου άρεσε btw :P ) Ναι αυτο το statotele hybrid style είναι φοβερό.Μπορεί να την κάνει κάποιος από τους luthier του forum μας.Ποτέ δεν ξέρεις. Φέτος πιστεύω ότι η fender θα κάνει τη διαφορα και ειδικά σε συνδυασμό με την αποχή της Gibson. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Χαχαχαχα! Τι έγινε ρε παιδιά, αγόρασε ο Τζούσκιεβιτς τη Fender? Πέιτε μου ότι δεν είναι φώτοσοπ Μάστορα...ατυχώς, ζούμε την εποχή των μέτριων...σε όλα τα επίπεδα :'( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Οταν το NAMM γινεται στο ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Πωωω.... χίλιες φορές εκείνη η offset Αν και οι jazz tele κάτι λένε, αλλά εκείνο το headstock... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση