Alchemist Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Αν είναι να μιλήσουμε για Blur, τότε το καλύτερο σόλο δεν μπορεί μπορεί παρά να είναι το σόλο στο Tender που είναι και γαμάτο γενικότερα... Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PGS Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Εμένα πάλι μου αρέσει τρελά το coffee and tv που έχει και το the best videoclip ever!!! Με τα κουτιά από γάλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 καλα ειμαι μεγαλη πλακα ειναι οτι εγω ΣΟΒΑΡΑ το θεωρω το καλυτερο σολο κιθαρας που εχω ακουσει ποτε μου & οι περισσοτεροι νομιζετε οτι κανω πλακα... 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: φαινεται οτι ειμαι μια μειοψηφια στο βασιλειο των πεντατονικων "ιου-ιου" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 καλα ειμαι μεγαλη πλακα ειναι οτι εγω ΣΟΒΑΡΑ το θεωρω το καλυτερο σολο κιθαρας που εχω ακουσει ποτε μου & οι περισσοτεροι νομιζετε οτι κανω πλακα... 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: φαινεται οτι ειμαι μια μειοψηφια στο βασιλειο των πεντατονικων "ιου-ιου" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ξέχασες το σόλο στο Bullet The Blue Sky. Right? Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PGS Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 πάντως γενικά φοβερή μπάντα και πολύ cool τύποι.+ ότι μνημόνευαν και την ελλάδα στο ντεμπούτο τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Νίκο... πες μας τι πίνεις (και δεν μας δίνεις) :lol: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 καλα ειμαι μεγαλη πλακα ειναι οτι εγω ΣΟΒΑΡΑ το θεωρω το καλυτερο σολο κιθαρας που εχω ακουσει ποτε μου & οι περισσοτεροι νομιζετε οτι κανω πλακα... 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: φαινεται οτι ειμαι μια μειοψηφια στο βασιλειο των πεντατονικων "ιου-ιου" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Κι εγώ μαζί σου! 8) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 καλα ειμαι μεγαλη πλακα ειναι οτι εγω ΣΟΒΑΡΑ το θεωρω το καλυτερο σολο κιθαρας που εχω ακουσει ποτε μου & οι περισσοτεροι νομιζετε οτι κανω πλακα... 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: φαινεται οτι ειμαι μια μειοψηφια στο βασιλειο των πεντατονικων "ιου-ιου" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Κι εγώ μαζί σου! 8) +1 = 3 (Μέχρι στιγμής! 'Αντε, φανερωθείτε και οι υπόλοιποι...!) Αμάν πια με τις πεντατονικές και τις πέμπτες...! The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Ξέχασες το σόλο στο Bullet The Blue Sky. Right? +10000000! τρομερο σολο...οπως αλλωστε ολα (τα ελαχιστα) σολο του Edge! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoll Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 καλα ειμαι μεγαλη πλακα ειναι οτι εγω ΣΟΒΑΡΑ το θεωρω το καλυτερο σολο κιθαρας που εχω ακουσει ποτε μου & οι περισσοτεροι νομιζετε οτι κανω πλακα... φαινεται οτι ειμαι μια μειοψηφια στο βασιλειο των πεντατονικων "ιου-ιου" Και να προσπαθήσεις να γίνεις τόσο κουλός,αποκλείεται να τα καταφέρεις... Επίσης προτίνεται και για την καλύτερη προσπάθεια φάλτσων νοτών που μπορεί κάποιος να τραγουδήσει.. :lol: :lol: Οκ superfunk μας ισοπέδωσες.. 8O :D If the house is rocking,don't bother knocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση